Hacı Murat Cup - İzmir

Sponsorlu Bağlantılar

irun

irun

Üye
    Konu Sahibi
Hacı Murat Cup - İzmir
<span style="font-size:10pt;line-height:100%">İzmir&#39;de yapılan Hacı Murat Cup nefes kesti</span>

Hacı Murat Cup, İzmir Yarış Pisti&#39;nde yapılan üçüncü etabında, bir numarayla yarışan Merkalıp ve Best Servis sponsorluğundaki Taylan Gördüren&#39;in zaferiyle sonuçlandı.


İzmir Otomobil Kulübü&#39;nün Türkiye&#39;de tek olan ve 3. yılında büyük ilgi gören Hacı Murat 124 Cup yarışı tüm hızıyla sürüyor. Sezonun 3. etabında 24 aracın performansı izleyenlere hırslı bir yarış havası yaşattı. Elemelerden yarı finale 1 numara ile listenin ilk sırasını alan geçen yılın şampiyonu Taylan Gördüren, finalde de birinci sırayı almayı başardı. Sıkı bir mücadele sergileyen 2. etabın galibi 30 numaralı Emre Vural ise, bu sefer ikincilik kürsüsüne çıktı. Dereceye girmeyi başaran Gün-Las Lastik sponsorluğundaki başarılı pilot Mert Erkekler de üçüncü olarak günü tamamladı.

Sezon ilerledikçe pilotların da kupaya sahip olma heyecanı artarken, yarışlar tam bir çekişme içinde geçiyor. Bu yıl ilk defa uygulanan ve pisti ters yönde kullanarak start alan pilotlar, eleme turlarında başlayan heyecanı gün boyunca yaşatmayı bildi. Yaklaşık 500 izleyicinin nefeslerini tuttuğu mücadelede pilotlar, beklenmeyen sorunlar yaşadı. 55 numara ile yarışan deneyimli pilotlardan Adnan Şaşkın, aracının alev almasıyla kendini dışarıya attı. 22 numaralı İsmail Cabacı kendi isteğiyle yarışı bırakırken, uyarı bayraklarına uymayanlar diskalifiye oldu. Finalde en başarılı pilotların şovu görülmeye değerdi. Taylan Gördüren ile Emre Vural arasındaki çekişmenin yanı sıra Mert Erkekler ile Akif Ece arasında üçüncülük mücadelesi kıran kırana geçti. 38.806&#39;lık derecesiyle güne damgasını vuran Taylan Gördüren&#39;i; 39.445 ile Emre Vural, 40.085 ile ise Mert Erkekler izledi.

Bahadır Kuyumculuk sponsorluğunda bu yıl ilk defa düzenlenen Zero-One Ladies Cup&#39;ın da 3. etabında heyecan dinmedi. Bayanların piste alıştığını anlatırcasına yarıştığı turlarda pembe rengin zaferini konuşturan, &#39;Coca Cola&#39;nın desteğiyle yarışan&#39; 24 numaralı İmren Gül oldu. İkinci sırayı 1 numaralı Didem Arslantürk alırken, günü üçüncülükle tamamlayan 63 kapı numaralı Songül Teloğlu oldu. Arabaların hakkını verdiklerine inanan 6 bayan arasındaki mücadele güne ayrı bir renk kattı.

 


_BECK_HAM_

Üye
paylaşım için tskler kardeşim...
 
G_Unit

G_Unit

Üye
eywallah saolasın
 
crows

crows

Üye
hacı murat cup heheheh
 
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
bu konuyu motor sporlarına ben açmıştım biraz daha dikkatli olun arkadaslar forum kirliliği oluşuyor
 


Üst Alt