Öneri Haberci Uygulaması Mağazada! (Güncellendi) (Ödüllü)

Sponsorlu Bağlantılar

teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Haberci Uygulaması Mağazada! (Güncellendi) (Ödüllü)
Merhabalar,

Uzun zamandır göz önünde bulunmuyor, gerek forumdan gerek kullanıcılarımızdan bunun sebebini soran sorular alıyorduk. Kısaca bunu anlatıp uygulamayı tanıtıma geçeceğim.

Firsttie Uygulama Geliştirme Grubu olarak hedefleri büyüttük ve geniş bir alt yapı çalışmasına başladık, haliyle ön yüze geliştirme yapmadık, uygulama çıkartmadık. Ancak şu bir gerçektir ki ülkemizde çıkarılan uygulamalar gerekli alt yapı çalışmaları olmadan ya da basitçe kodlanarak yayınlanırlar. Bu mantığı aştık ve tamamen profesyonel kodlamayla işe devam etme kararı aldık. Sonuç olarak kısa bir süre içerisinde alt yapı çalışmalarımızı bitirip kullanıcılarımızın karşısına ileri seviye uygulamalarla çıkmaya başlayacağız.

Bir yandan da Firsttie Akademi grubumuzla ilgileniyoruz. Zaman buldukça video konferanslı dersler veriyoruz, projelerinini analiz, tasarım ve kodlamasına yardımcı oluyoruz, bildiklerimizi aktarıyoruz.

Bugün hem bizim için hem Firsttie Akademi için önemli bir gün. Firsttie Akademi üyelerinden Erkan Liman(@erknlmn ) ve Mesut Cinik(@mstcnk) bir süredir üzerinde çalışmakta oldukları Haberci uygulamasını bitirip mağazaya gönderdiler, uygulama mağazada yerini aldı. Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

Uygulamaya gelince uygulama

-27 farklı kaynaktan haber akışı,
-Her ilin günlük ve 15 günlük hava durumu,
-Anlık döviz kuru,
-Günlük burç yorumu,
-SüperLig puan durumu bölümlerini içeriyor.

Ayrıca özelleştirmelerle uygulama size özgü hale gelebiliyor. Bu özelleştirmeler

-İstenilen kaynak içerisinden favorilere ekleme yapılabiliyor, ayarlardan favorilerden çıkartılabiliyor.
-Uygulama ana sayfasında bulunan hava durumu için ayarlardan il seçilebiliyor.

Uygulama içerik görüntüleri

Uygulama Linki :

Arkadaşlarımıza destek olmak için puanlayıp, istek, öneri veya şikayetlerinizi iletebilirsiniz.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Serhan, okinro, OttomaN TigeR ve 15 diğerleri

turka_10

Üye
tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Uygulamayı indirdim güzel olmuş elinize sağlık 5 yıldızımıda hemen yapıştırdım yeni uygulamalarınızı bekliyoruz başarılar:))

• Beğen
Tepkiler: erknlmn ve teAtalay
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Öncelikle uygulama çok güzel ve emeğinize sağlık. Arayüz sade ve haber kaynağı kendi için de kategorilendirmeside gayet güzel olmuş.
Birde şunu bilmediğim için soruyorum ;
Bir haberi okumak istediğimizde siteye atmak yerine ilgili haberin sadece metin ve resimlerini çekmesi yapılamaz mı ?
Çünkü haber siteleri çok ve karışık dikkat dağıtan ve özellikle kotayı harcayan çok şey sayfa ile yükleniyor.

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle uygulama çok güzel ve emeğinize sağlık. Arayüz sade ve haber kaynağı kendi için de kategorilendirmeside gayet güzel olmuş.
Birde şunu bilmediğim için soruyorum ;
Bir haberi okumak istediğimizde siteye atmak yerine ilgili haberin sadece metin ve resimlerini çekmesi yapılamaz mı ?
Çünkü haber siteleri çok ve karışık dikkat dağıtan ve özellikle kotayı harcayan çok şey sayfa ile yükleniyor.

Merhabalar,

İsteğiniz arkadaşlarımızın (@erknlmn - @mstcnk) üzerinde çalıştığı en büyük geliştirme. Bunun yapılabilmesi için gazete kaynaklarının bizlere içerik sitelerini paylaşması gerekiyor. Gazetelerle iletişime geçip gereken geliştirmeyi yapmayı planlıyorlar.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mesutcinik, erknlmn, BrahimOkumus ve 3 diğerleri
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Deneyelim bakalım ;)

Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi

• Beğen
Tepkiler: erknlmn
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sizin ve emeği geçen arkadaşların hepsinin ellerine sağlık.
Başarılı uygulamalarınızın devamını diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, erknlmn ve teAtalay

skynet

Üye
Elinize sağlık çok güzel olmuş :tşk:

• Beğen
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Süper olmuş , ellerinize sağlık :)

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Küçük bir güncelleme aldı uygulama,

• Beğen
Tepkiler: erknlmn ve BrahimOkumus
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Uygulamayı değerlendirmek için bölgemi Türkiye yaptım.
Emek buyuk hakkını vermek gerekir.
:alkis

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik, erknlmn ve teAtalay
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Merhabalar,

İsteğiniz arkadaşlarımızın üzerinde çalıştığı en büyük geliştirme. Bunun yapılabilmesi için gazete kaynaklarının bizlere içerik sitelerini paylaşması gerekiyor. Gazetelerle iletişime geçip gereken geliştirmeyi yapmayı planlıyorlar.

Teşekkürler.
merhaba emre bey kolay gelsin bir istediğim olacaktıda gazeteler konusunda onlarıda ekleyebilirmisiniz sizden rica etsem yeniçağ ve sözcü gazetelerinide ekleyebilme imkanınız varmı acaba
Küçük bir güncelleme aldı uygulama,

bir sorum daha olacaktıda caps internetsiz sürüm karikatürk internetsiz sürüm uygulaması ve pişti tr ücretsiz uygulamasıda ne zaman güncelleme alır acaba

• Beğen
Tepkiler: teAtalay
sauozgur

sauozgur

Üye
gerçekten güzel uygulama devamını bekleriz hemen değerlendirmemi de yapıyorum :alkis

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve erknlmn

skynet

Üye
Hürriyet gazetesine girdiğimde uygulamadan atıyor bilginiz olsun :)

Ankesörlü telefondan gönderildi.

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Haber Türk açılmıyordu güncelleme ile düzeldi.teşekkürler. :)

• Beğen

mrtaksy

Üye
Uygulama gerçekten başarılı Türk geliştiriciler olarak daha üst seviyede rekabet etmemiz önemli emeği geçenleri tebrik ediyorum

• Beğen
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Yorumu da bıraktım mağazaya

• Beğen
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
merhaba emre bey kolay gelsin bir istediğim olacaktıda gazeteler konusunda onlarıda ekleyebilirmisiniz sizden rica etsem yeniçağ ve sözcü gazetelerinide ekleyebilme imkanınız varmı acaba
bir sorum daha olacaktıda caps internetsiz sürüm karikatürk internetsiz sürüm uygulaması ve pişti tr ücretsiz uygulamasıda ne zaman güncelleme alır acaba

Merhabalar,

Sözcü ve yeniçağ için arkadaşlar(@erknlmn- @mstcnk) çalışmaya başladılar bile :)

Caps ve Karikaturk internetsiz sürüm planlarımıza göre bir süre sonra kalkacak. @BrahimOkumus hepsini bir çatı altında toplayıp geniş çaplı bir uygulama yazacak.

Teşekkürler.
Hürriyet gazetesine girdiğimde uygulamadan atıyor bilginiz olsun :)

Ankesörlü telefondan gönderildi.

Merhabalar,

Arkadaşlar(@erknlmn - @mstcnk) incelemeye başladı, büyük ihtimal sebebi Hürriyet'ten gelen resimlerin çözünürlüklerinin yüksek olması ve birden 50'ye yakın ekrana Bind olması.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus ve skynet
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Yeniçağ tamam sözcüyü de bekliyoruz.. Bir de AMK lütfen. :)

• Beğen
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Emegi Gecen Herkeze Teşekkürler :cool

• Beğen
zırtvırt

zırtvırt

Üye
Sözcü gazetesi olmayınca bu tür uygulamalar benim için anlamını yitirse de bu uyguluma gayet güzel olmuş. Elinize sağlık. Umarım Sözcü de en kısa zamanda gelir.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve teAtalay

Üst Alt