Yeniçağ tamam sözcüyü de bekliyoruz.. Bir de AMK lütfen.
Tofaş Doğan Bluetooth Device ile Gönderildi
Sözcü gazetesi olmayınca bu tür uygulamalar benim için anlamını yitirse de bu uyguluma gayet güzel olmuş. Elinize sağlık. Umarım Sözcü de en kısa zamanda gelir.
Töbe Bismillah Amk Deyince Küfür Sandım Meğerse Futbol DergisiymişSözcü ve AMK için çalışmalara başlayalım arkadaşlar. (@erknlmn - @mstcnk)
Sözcü için çalışmalara başlayacağız @erknlmn - @mstcnk
Gelen istekler doğrultusunda sözcü içinde çalışmalarımızı başlatıyoruzSözcü gazetesi olmayınca bu tür uygulamalar benim için anlamını yitirse de bu uyguluma gayet güzel olmuş. Elinize sağlık. Umarım Sözcü de en kısa zamanda gelir.
yarın sabahın ilk ışıklarıyla beraberSözcü ve AMK için çalışmalara başlayalım arkadaşlar. (@erknlmn - @mstcnk)
Sözcü için çalışmalara başlayacağız @erknlmn - @mstcnk
Allah İzin Verirse Birde Teknoloji Haber Sitesinin Uygulamasını Yapsanız Çok İyi Olur.Gelen istekler doğrultusunda sözcü içinde çalışmalarımızı başlatıyoru
yarın sabahın ilk ışıklarıyla beraber
Allah İzin Verirse Birde Teknoloji Haber Sitesinin Uygulamasını Yapsanız Çok İyi Olur.
Şurası eklense meselaUygulamasını derken eklemekten mi bahsediyorsunuz?
Şu an uygulama içinde bu kaynak mevcut zaten.Şurası eklense meselaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu Site Varmı Gerçekten İndirmedim Yok DiyeŞu an uygulama içinde bu kaynak mevcut zaten.
Teknoloji okuya basınca kaynak geçici bir süre için kullanılamıyor diyor ?Bu Site Varmı Gerçekten İndirmedim Yok Diye![]()
Evet siteden kaynaklı bir problem var sanırım şu an eğer bizimle alakalı bir problemse hemen sorunu çözüp güncelleme yayınlarızBu Site Varmı Gerçekten İndirmedim Yok DiyeTeknoloji okuya basınca kaynak geçici bir süre için kullanılamıyor diyor ?
Sitede bir probleme yok ama uygulamada var galibaha site normal olarak açılıyor.
Evet siteden kaynaklı bir problem var sanırım şu an eğer bizimle alakalı bir problemse hemen sorunu çözüp güncelleme yayınlarız
Sitede problem derken sitenin bize haberleri sağlamak için verdiği kayaktan bahsediyorum. Site açık olsa bile bu kaynaklarda bazı zamanlarda problem olabiliyor.Sitede bir probleme yok ama uygulamada var galibaha site normal olarak açılıyor.
Bu Site Varmı Gerçekten İndirmedim Yok DiyeTeknoloji okuya basınca kaynak geçici bir süre için kullanılamıyor diyor ?
Hürriyet gazetesine girdiğimde uygulamadan atıyor bilginiz olsun
Ankesörlü telefondan gönderildi.
Fanatik içinde takımlarımız için ayrı gruplandırılmış sayfalar mevcut İbrahimArayüzde değişiklikler olacak mı ?
Ayrıca Galatasaray , Fenerbahçe , Beşiktaş haberleride ayrı olarak gosterilebilir.
Hımm , super ..Fanatik içinde takımlarımız için ayrı gruplandırılmış sayfalar mevcut İbrahim
Kesinlikle öyle,biz mağazada uygulamamızın açıklamasını da bu yönde yaptık zaten amacımız kullanıcının haberle alakalı tüm ihtiyaçlarını tek yerde toplamakHımm , super ..
e siz mağazada 10larca haber uygulamasını sildiniz o zaman
Kullanıcı tek tek gazete , hava durumu , falcı uygulamalarını indireceğine tek uygulamayla işini görecek tebrikler.
Uygulmayı güncellediyseniz eğer problemin çözüldüğünü görmüş olmalısınızSitede bir probleme yok ama uygulamada var galibaha site normal olarak açılıyor.