Öneri Haberci Uygulaması Mağazada! (Güncellendi) (Ödüllü)

Sponsorlu Bağlantılar

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Merhabalar uygulamayı haberlere kolayca ulaşmak için uzun zamandır kullanıyoruz.Sizlerden ricam Ramazana özel haber sayfaları var Milliyet Samanyolu vs bunları haberciye Ramazan süresince dahil etmeniz.
İyi çalışmalar.
Geri bildirim için teşekkürler,
Bu arkadaşlarımızla birlikte kesinlikle üzerine düşüneceğimiz bir konu olacak.
Uygulamamızı kullanmaya ve geri bildirimlerinizi bize iletmeye devam edin.
Teşekkürler.

serinaga

serinaga

Üye
Telefonu resetlediğimden uygulamayı yeniden kurdum, malum L820 kullanıyorum ve SD karta yüklemek istediğimde geliştiricinin buna izin vermediğini, ancak telefon hafızasına yüklenebileceğini söyledi. Acaba bu normal mi ? Yani sadece telefon hafızasında mı karar kıldınız ? Sadece merak ettiğim için sordum, uygulama fazla yer kaplamadığından sorun değil aslında nereye yüklediği ...

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Uygulama gayet kullanışlı ve kapsamlı güzel olmuş. Daha neler katılabilir diye düşündüğümde yapılan özelleştirmeleri online saklayıp yeniden kurulumlarda ordan direk çekebilmek güzel olurdu.

mesutcinik

mesutcinik

Üye
Uygulama gayet kullanışlı ve kapsamlı güzel olmuş. Daha neler katılabilir diye düşündüğümde yapılan özelleştirmeleri online saklayıp yeniden kurulumlarda ordan direk çekebilmek güzel olurdu.
Bu gerçekten güzel bir düşünce, üzerinde düşünebiliriz. Uygulamamız hakkındaki geri bildirimleriniz için teşekkürler.
Telefonu resetlediğimden uygulamayı yeniden kurdum, malum L820 kullanıyorum ve SD karta yüklemek istediğimde geliştiricinin buna izin vermediğini, ancak telefon hafızasına yüklenebileceğini söyledi. Acaba bu normal mi ? Yani sadece telefon hafızasında mı karar kıldınız ? Sadece merak ettiğim için sordum, uygulama fazla yer kaplamadığından sorun değil aslında nereye yüklediği ...
Biz bu uygulamayı geliştirirken böyle bir özellik yoktu onun için böyle bir özelleştirmeyi de daha sonra yapmadık zaten küçük bir uygulama olduğu için.Uygulamamız en iyi Windows Phone 8.1 uygulamaları kategorisinde Microsoft tarafından ödüle layık görülmüştür. Kullanan ve güzel geri bildirimlerini bizlerden esirgemeyen tüm Maxicep ailesine sonsuz teşekkürler. :)
Bu da Microsoft'un bu haberi duyurduğu blog yazısı:

• Beğen
Tepkiler: m542tf ve Aybin.Kilic
teAtalay

teAtalay

Üye
    Konu Sahibi
Bunu bekliyordum :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ödül bahane :) uygulama en iyiler arasına girmiş daha ne olsun.Devamı gelecek inşallah @teAtalay @mstcnk

Üst Alt