desteğiniz takdire şayan gerçekten nazar değmesinpeki özel değilse sorayım gelecek olan güncellemelerde ne gibi yenilikler var?
uygulamada kullanıcı istediği özelliği kapatabilecek örneğin kullanıcı ben astroloji sevmiyorum derse o özelliği kapatıp veri kullanımından tasarruf edecek,tespit ettiğimiz ufak hata düzelmeleri de var tabiki
aç-kapa özelliği de iyi oldu,mesela ben siyasi görüşüm dışındaki gazeteleri de görmek istemiyorum,bunları da seçebilecek miyim?Sonraki güncellemelerimizde ekleyebileceğimiz bir özellik. Neden olmasın ki ? Biz uygulamamızı kullanıcılarla birlikte geliştirerek daha iyi yerlere getirmeyi planlıyoruz.rayına oturuyor uygulamaaç-kapa özelliği de iyi oldu,mesela ben siyasi görüşüm dışındaki gazeteleri de görmek istemiyorum,bunları da seçebilecek miyim?
Sonraki güncellemelerimizde ekleyebileceğimiz bir özellik. Neden olmasın ki ? Biz uygulamamızı kullanıcılarla birlikte geliştirerek daha iyi yerlere getirmeyi planlıyoruz.

Tamamdıryapılacaklar listenizin 1. sırasında alsın o zaman bu ayarlama![]()

yandex mantık olarakta güzel aynı haberi istediğin kaynaktan okuyabiliyorsunYandex süper mi olmuş ne
Ellerinize sağlık.
Bu uygulama harika dostum - 820 -

abi, ben bu uygulamayı yeni görüyorumhelal olsun, ellerinize sağlık. Bir an önce şu okulu bitirip aranızda olmak istiyorum
![]()
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler. Sizlere daha faydalı olacak bir uygulama için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizi takip etmeye devam edin.Arkadaşlar çok iyi bir iş çıkarmışsınız, tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum, benden tam not ...
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Uygulamaya açıyorum bu animasyon geçerken tekrar haberci uygulamasını olduğu ekran geliyor uygulamaya girmiyor
Edit : sildim yükledim düzeldi
Tost makinesi ile gönderildi.
tekrar böyle bir sorun yaşarsanız bize bildirin gerekli önlemleri alalım ilginiz için teşekkürler
tekrarlarsa geri dönüş yaparım3 kişiyle kapıdan geçemeyiz zatenToplanıp MS merkez binasına gidelim hala gelmedi Update @erknlmn @mstcnk
Acaba bir sorun mu oluştu ?
Bu uygulama harika dostum - 820 -