Öneri Haberci Uygulaması Mağazada! (Güncellendi) (Ödüllü)

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
desteğiniz takdire şayan gerçekten nazar değmesin :) peki özel değilse sorayım gelecek olan güncellemelerde ne gibi yenilikler var?

erknlmn

erknlmn

Üye
desteğiniz takdire şayan gerçekten nazar değmesin :) peki özel değilse sorayım gelecek olan güncellemelerde ne gibi yenilikler var?

uygulamada kullanıcı istediği özelliği kapatabilecek örneğin kullanıcı ben astroloji sevmiyorum derse o özelliği kapatıp veri kullanımından tasarruf edecek,tespit ettiğimiz ufak hata düzelmeleri de var tabiki

• Beğen
Tepkiler: mesutcinik
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
uygulamada kullanıcı istediği özelliği kapatabilecek örneğin kullanıcı ben astroloji sevmiyorum derse o özelliği kapatıp veri kullanımından tasarruf edecek,tespit ettiğimiz ufak hata düzelmeleri de var tabiki

rayına oturuyor uygulama :) aç-kapa özelliği de iyi oldu,mesela ben siyasi görüşüm dışındaki gazeteleri de görmek istemiyorum,bunları da seçebilecek miyim?

Talipcan51

Talipcan51

Üye
Ellerinize saglık mükemmel olmuş @erknlmn :)

• Beğen
Tepkiler: erknlmn
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
kutu ebatları küçülmüş ya o çok iyi olmuş işte :)

mesutcinik

mesutcinik

Üye
rayına oturuyor uygulama :) aç-kapa özelliği de iyi oldu,mesela ben siyasi görüşüm dışındaki gazeteleri de görmek istemiyorum,bunları da seçebilecek miyim?
Sonraki güncellemelerimizde ekleyebileceğimiz bir özellik. Neden olmasın ki ? Biz uygulamamızı kullanıcılarla birlikte geliştirerek daha iyi yerlere getirmeyi planlıyoruz.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Sonraki güncellemelerimizde ekleyebileceğimiz bir özellik. Neden olmasın ki ? Biz uygulamamızı kullanıcılarla birlikte geliştirerek daha iyi yerlere getirmeyi planlıyoruz.

yapılacaklar listenizin 1. sırasında alsın o zaman bu ayarlama :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Yandex süper mi olmuş ne :)
Ellerinize sağlık.

Bu uygulama harika dostum - 820 -

• Beğen
Tepkiler: Ugr288
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
MS durup dusunmeli 2 gundur update gelecek ah MS ah :off:

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
abi, ben bu uygulamayı yeni görüyorum :oha: helal olsun, ellerinize sağlık. Bir an önce şu okulu bitirip aranızda olmak istiyorum:blush:

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve erknlmn
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar çok iyi bir iş çıkarmışsınız, tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum, benden tam not ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: teAtalay ve erknlmn
mesutcinik

mesutcinik

Üye
abi, ben bu uygulamayı yeni görüyorum :oha: helal olsun, ellerinize sağlık. Bir an önce şu okulu bitirip aranızda olmak istiyorum:blush:

Arkadaşlar çok iyi bir iş çıkarmışsınız, tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum, benden tam not ...

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkürler. Sizlere daha faydalı olacak bir uygulama için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizi takip etmeye devam edin.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
Uygulamaya açıyorum bu animasyon geçerken tekrar haberci uygulamasını olduğu ekran geliyor uygulamaya girmiyor
Edit : sildim yükledim düzeldi

Tost makinesi ile gönderildi.

erknlmn

erknlmn

Üye
Uygulamaya açıyorum bu animasyon geçerken tekrar haberci uygulamasını olduğu ekran geliyor uygulamaya girmiyor
Edit : sildim yükledim düzeldi

Tost makinesi ile gönderildi.

tekrar böyle bir sorun yaşarsanız bize bildirin gerekli önlemleri alalım ilginiz için teşekkürler

Rainesto

Rainesto

Üye
  • Beğen
Tepkiler: erknlmn
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Toplanıp MS merkez binasına gidelim hala gelmedi Update @erknlmn @mstcnk
Acaba bir sorun mu oluştu ?

Bu uygulama harika dostum - 820 -

Üst Alt