Update 1.0.4 ile gelen yenilikler ve değişiklikler
-Gelen geri bildirimleri dikkate alarak turkcell süper lig puan durumu uygulamaya eklendi
-Butonlar windows phone arayüzüne uygun hale getirildi
-Kullanıcı istekleri dikkate alınarak Maxicep Portal,AMK spor gazetesi ve Chip online eklendi
-bazı gazetelerde resim çekememe sorunu çözüldü
-Ayarlar kısmında düzenlemeler yapıldı
-uygulama içinden güncelleme kontrolü eklendi
Update 1.0.4 ile gelen yenilikler ve değişiklikler
-Gelen geri bildirimleri dikkate alarak turkcell süper lig puan durumu uygulamaya eklendi
-Butonlar windows phone arayüzüne uygun hale getirildi
-Kullanıcı istekleri dikkate alınarak Maxicep Portal,AMK spor gazetesi ve Chip online eklendi
-bazı gazetelerde resim çekememe sorunu çözüldü
-Ayarlar kısmında düzenlemeler yapıldı
-uygulama içinden güncelleme kontrolü eklendi
Lumia 925 kullanıyorum sanırım spor gazeteleriydi sabah bakmıştım şimdi tekrar denedim gazetelere baktım atmadı bu sefer cihazdan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum
Ben özellikle bütün gazeteleri denedim hepsine giriş çıkış yaptım atma olmadı.Yayınlayacağınız güncellemeye sözcü yü de ekleyin lütfen tek eksik o benim için
Lumia 925 kullanıyorum sanırım spor gazeteleriydi sabah bakmıştım şimdi tekrar denedim gazetelere baktım atmadı bu sefer cihazdan kaynaklı olabilir mi bilmiyorum
Tüm sayfaları test edip güncelleme gönderiyoruz ancak telefonların hafıza durumlarına göre bize ayrılan hafıza yetersiz gelebiliyor bazen ve bu sebepten crash olabiliyor uygulama. Hangi sayfalarda en fazla olduğunu bulup ona göre bir iyileştirme düşünebiliriz.
Arkadaşlar uygulama güncellendi(1.0.5.0).
Bu güncelleme ile, uygulama ikonu değiştirildi ve kullanıcılardan gelen geri bildirimler ışığında Ayarlar>Favoriler kısmı daha kullanışlı hale getirildi.
Daha iyi hale gelmemiz için geri bildirimlerinizi eksik etmeyin.