oh misHayırlı teskereler Halit. Ata ya da sen farketmez, Kars yakınlarına düşer misiniz bilmem ama , olur ya düşerseniz hafta sonları kalabileceğiniz doğal gazlı ve TTnetli bir eviniz var . Ali'ye nispet yaparsınız.![]()

Hayırlı teskereler Halit. Ata ya da sen farketmez, Kars yakınlarına düşer misiniz bilmem ama , olur ya düşerseniz hafta sonları kalabileceğiniz doğal gazlı ve TTnetli bir eviniz var . Ali'ye nispet yaparsınız.![]()

bencile bak nasıl da kaçtı yemek derdinden amaSet üstü ocağı söylemeyi unutmuşum, asker ocağında iyi yemek çıkmıyor diyorlar. İstediğiniz yemeği yaparsınız burada.![]()

bencile bak nasıl da kaçtı yemek derdinden ama![]()

ooh havamı da atarım diyorsunKavurma bile yaparım onlara yahu. Laaap laap yutarız rakı ile.![]()

yatmıştım abim ama arkadaşlar mesaj attı 101'e gel diye..yeniden pc açtım oynadık kazandım geldimSen uyumamış mıydın?![]()
şimdi süt içiyorum bitirip yatıyorum hemen yatmıştım abim ama arkadaşlar mesaj attı 101'e gel diye..yeniden pc açtım oynadık kazandım geldimşimdi süt içiyorum bitirip yatıyorum hemen
![]()

Hayırlı teskereler Halit. Ata ya da sen farketmez, Kars yakınlarına düşer misiniz bilmem ama , olur ya düşerseniz hafta sonları kalabileceğiniz doğal gazlı ve TTnetli bir eviniz var . Ali'ye nispet yaparsınız.![]()

hayırlı tezkereler .

Ulaynn ...! BA BA BA ..
İnternet var çalıştığım yer de ama göze batmasın diye girmiyorum maxicep e ..
Çünkü yukarıdan takip ediliyor giriş yapılan siteler .. Sonra başımıza iş almayalım askeriye de , değil mi Hasan ım .
Halit im sen de mi ? Hayırlı teskereler canım kardeşim ..
Bitirip kurtulalım şu illetten bir an önce ..

Off beee...Hayırlı teskereler Halit. Ata ya da sen farketmez, Kars yakınlarına düşer misiniz bilmem ama , olur ya düşerseniz hafta sonları kalabileceğiniz doğal gazlı ve TTnetli bir eviniz var . Ali'ye nispet yaparsınız.![]()
Oooof of...Kavurma bile yaparım onlara yahu. Laaap laap yutarız rakı ile.![]()
vtunnel'den gir, belli olmasın nereye girdiğinDiaBLoS™;2986061' Alıntı:Ulaynn ...! BA BA BA ..
İnternet var çalıştığım yer de ama göze batmasın diye girmiyorum maxicep e ..
Çünkü yukarıdan takip ediliyor giriş yapılan siteler .. Sonra başımıza iş almayalım askeriye de , değil mi Hasan ım .![]()

Hayırlı Teskereler![]()

sıra sanada gelecek acele etme![]()

Off beee...
Evci çıkmak için akrabalık arıyorlar ama, gel de evlatlık edinelim seni, kardeşim olOooof of...vtunnel'den gir, belli olmasın nereye girdiğin
![]()
vtunneli kullanmak lazım
sıra sanada gelecek acele etme![]()

Onlar da beni davet ederler..
Heralde.![]()