H@lit'te askere gider.

Sponsorlu Bağlantılar

aRdiLê

aRdiLê

Üye
Allah Sağ Salim Tezkereni Alıp dönmeni Nasip Etsin Allah Bütün Askerlerimizi Korusun Sağ Salim Evlerine Dönmelerini Nasip Etsin (Amin).

futbol123

futbol123

Üye
şimdiden hayırlı teskereler halit abi

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Yeğeennn :sarıl: aynen izimden gidiyorsun :op:

Allah muvaffak etsin , koLayLıkLar versin .. çok özLerim seni , dikkat et kendine İnşaLLah rahat bir yere düşersin .. unutma hep Y Ü R E K T E S İ N :sarıl:

Bende özleyecem abim seni:ağlarım: sende her zaman yürektesin çok sağol:sarıl::op:

Öncelikle hayırlısı olsun kardeşim. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi ? Paylaştığımız sıraların, yediğimiz nanelerin üzerinden ne kadar zaman geçti ki diyor insan :ehe ama zaman geçiyor işte ve yaşlanıyoruz, olgunlaşıyoruz, büyümeye devam ediyoruz... Hayatımızın sonuna kadar da bu devam edecek bu şekilde. Şimdi sırada askerliğin var ve vatani görevini de yerine getirip hayatında bir basamak daha atlamış olacaksın.

Sayılı gün çabuk geçer denir ya inanma David geçmez :ehe Allah yardımcın olsun ne diyeyim, seni orada adam ederler :ehe

şaka bir yana senin adına çok sevindim. Bir an önce gidip gelmeni ve kafanın rahatlamasını diliyorum. Umarım rahat edebileceğin bir yer denk gelir gelmezse de haber et bir telefona bakar dermişim :ehe ama sana şaka yapıp bulunduğun yerden daha kötülerini de göstertebilirim belli olmaz :ehe haber ettiğine pişman olabilirsin ona göre organize ol sen yine de :D

eğer apachi misali garaj, terminal, gar vb yerlerde seni havada hoplatmamızı istersen haber ver bir kamyon tutup kasasına 30-40 kişi doldurup geleyim :oke: aslında fena fikir değil :hmmm :ehe

özel istek üzerine itinayla havada asker hoplatılır :naughty:

senden tek ricam geldikten sonra bana anılarını anlatma lütfen 4 yıl askerlik yapan dedemin yıllar boyunca anlatarak bitiremediği askerlik anılarından sonra ciddi bir psikolojik yardıma ihtiyaç duydum o gün bu gün kimsenin askerlik anılarına tahammül edemiyorum :ehe

Tekrardan hayırlı olsun kardeşim :sarıl:
------------------------

Ata senin için de hayırlı olmasını dilerim. Umarım sen de rahat edeceğin bir yere düşersin ve bir an önce görevinizi başarıyla tamamlayıp dönersiniz. Şimdiden hayırlı tezkereler...

Öncelikle gaffarson benim askerlik anılarımdan daha uzun bir yazı olmuş:zuhaha::op:
Aynen daha dün gibi senin yediğin naneler:D şaka bir yana zaman nasıl geçiyor daha dün gibi çocukluğumuz :ağlarım:
Sayılı gün çabuk geçmez diyosun çok sağol moral veriyosun bana:D
Sana düştüğüm yeri askerden gelince diyeceğim o zaman:D
Askerlik anınlarına bende uyuz olurum.:ehe askerden dönünce hiç askerlik yapmamış gibi davranacağım merak etme:ehe
Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum kardeşim sağ salim dönersek görüşmeye devam edeceğiz inşallah.sen nazaman askere gidecen bu arada:aha::d::sarıl::op:

Allah Sağ Salim Tezkereni Alıp dönmeni Nasip Etsin Allah Bütün Askerlerimizi Korusun Sağ Salim Evlerine Dönmelerini Nasip Etsin (Amin).

Amin kardeşim teşekkür ederim:)

şimdiden hayırlı teskereler halit abi

Çok sağol kardeşim teşekkür ederim:)

zaza

zaza

Üye
Öncelikle gaffarson benim askerlik anılarımdan daha uzun bir yazı olmuş:zuhaha::op:
Aynen daha dün gibi senin yediğin naneler:D Sayılı gün çabuk geçmez diyosun çok sağol moral veriyosun bana:D
:zuhaha::zuhaha:

gaffarson

gaffarson

Üye
sen nazaman askere gidecen bu arada:aha::d::sarıl::op:

acelem yok, keyfine varacağım :D daha var kardeşim benim planlarıma göre bir kaç yılım ama tabi belli olmaz bakarsın eser kafama gidiveririm ben de neden olmasın

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
Halit abi konuyu gördüm şok oldum.

- Şimdi kim wallpaper forumunda konularıyla telefonlarıma bayram ettirecek,
- kim konuları onaylanacak '' kim, kim, kim -JaNbErG, sonyerolsson saymazsak :ehe - ''
-kim bana senin gibi kardeşim diyecek. (abi eğer denizci olursan paşa tanıdığım var sana bakar ama ergenekonda yargılanmazsa :D )

Şimdiden hayırlı teskereler kendine iyi bak halit abi (12 aralıktan itibaren senin için profil müziğim müslümden olacak profilime girenin ruhu kaysın senin askerliğini unutsun diye :D )

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yaa şımartmayın şunu...bi an önce gitse de kurtulsak...daha 10 gün var gitmesine pfff...:hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici

- kim konuları onaylanacak '' kim, kim, kim -JaNbErG, sonyerolsson saymazsak :ehe - ''
-kim bana senin gibi kardeşim diyecek. (abi eğer denizci olursan paşa tanıdığım var sana bakar ama ergenekonda yargılanmazsa :D )

Şimdiden hayırlı teskereler kendine iyi bak halit abi (12 aralıktan itibaren senin için profil müziğim müslümden olacak profilime girenin ruhu kaysın senin askerliğini unutsun diye :D )

Kardeşimmmm :sarıl:
:d:

Sidretül Münteha

Üye
1 aralıkta balıkesirde yedek subaylık sınavına gireceğim ,12 aralık gibi birliğime teslim olacağım ve çok büyük ihtimalle kısa dönem olacak.Mayıs ayı gibi tekrar aranızda olacağım Allah'ın izniyle.Geceleri rahat uyuyun o 5 ay boyunca nöbette olacağım:D

Hakkınızı helal edin görüşmek üzere.:bye2:

Anammm Maxi Asker Yolcusu Olduu Hee :D:D Sende Mi Şaşırttın Beni :P Yolunuz Acık Olsun :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sağolasın Gaffarson :)

Halit ben de kısa istiyorum artık :d: 3. günü gireceğim sınava :ehe
Bakalım kim daha çabuk dönecek :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Kararını ne değiştirdi :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Uzun dönem çekilmez şimdi ya, o parayı ben burada da kazanırım :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hakkımız varsa helal olsun.Güle güle git-gel :)

minoo

minoo

Üye
ayyy yeter kapatın şu konuyu ya :(:(
vallahi okuyunca ağlayasım geliyor :ağlarım:

batuone

Üye
Abi bende konuyu yeni gördüm kusura bakma
Hayırlı testereler(eee yani teskereler abi :D )

En büyük asker h@lit Abi :D :hoba:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
acelem yok, keyfine varacağım :D daha var kardeşim benim planlarıma göre bir kaç yılım ama tabi belli olmaz bakarsın eser kafama gidiveririm ben de neden olmasın

çok ortalarda gezme:D

çok sağol kardeşim herkes yapar eksikliğimiz belli olmaz:)güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sana:)

Anammm Maxi Asker Yolcusu Olduu Hee :D:D Sende Mi Şaşırttın Beni :P Yolunuz Acık Olsun :D

Teşekkür ederim sindy:)

Sağolasın Gaffarson :)

Halit ben de kısa istiyorum artık :d: 3. günü gireceğim sınava :ehe
Bakalım kim daha çabuk dönecek :ehe

:D bu bir düello:ehe

Hakkımız varsa helal olsun.Güle güle git-gel :)

Sağol kardeşim.:)

ayyy yeter kapatın şu konuyu ya :(:(
vallahi okuyunca ağlayasım geliyor :ağlarım:

:ağlarım:

Abi bende konuyu yeni gördüm kusura bakma
Hayırlı testereler(eee yani teskereler abi :D )

En büyük asker h@lit Abi :D :hoba:

:D 25 yaşındayım sanırım şu an sitedeki en büyük asker benim:D iğrenç esprilerime bir yenisini daha ekledim sayende sağol:ehe teşekkür ederim kardeşim.

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Bnm yorumları kaale alan yok...hmmm :hmmm ii hadi bakalım...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:)

Üst Alt