H@lit'te askere gider.

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Kazasız belasız bitirirsin inşallah hayırlı teskereler .....:bye2:

Teşekkür ederim çok sağol:)

Güle güle halit abi.. :)
şu gideceğin yer balıkesirde tam nerde abim orda yaptı da.. :)

Çok sağol kardeşim bilmiyorum ki valla sınava gireceğim bir yerde:s

halit kaçar sonun behlüle benzemesinde yine iyi:ehe

Herşeyim benzesin behlüle farketmez:ehe

Hayıslı tezkereler abi :D sen olmadan futbol bölümünde kendimi çok yalnız hissedecem senden başka yazan yok :ağlarım:

Takılırız yine:ehe teşekkür ederim kardeşim çok sağol:)

Yasmi işte :dry:
Aynı yere düşmemiz imkansız değil. Ama tabii çok zor :D Olursa da tadından yenmez :D

Bu arada Bursa nereee Balıkesir nere :D Ben de diyorum bu yol paralarındaki farklılık niye...
Ben evime koşarak 20 dakika olan bir yerde giriyorum sınava :ehe

:ehe bence sana uyuz oldular ondan az verdiler:D

Hayırlı Teskereler.Allah Yardımcın Olsun.

Teşekkür ederim:)

:ehe

hayırlı teskereler halit şimdi imzayı anladık :(

Tebrik ederim:D sağolasın nalancım:)

zaza

zaza

Üye
Halit ya senle ya hiç
resmi kurumlara başvuruda bulundum kabul edilirse askerlik için gerekli tüm evraklar onaylanacak bakalım onay gelecekmi? :ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
onaylanır sen yeterki askere gitmek iste:ehe ama hemen gidemezsin tabi ilk askere alma döneminde gidersin

minoo

minoo

Üye
karar verdim ben de gidiyorum :D askere :zuhaha:

Revengeful

Emekli Yönetici
Millet askerlikten kaçmaya çalışır ama bu gitmek istiyor hemde kız :d:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Halit özlicem seni kardeş

minoo

minoo

Üye
:kıskıs:

Revengeful

Emekli Yönetici
5 yıl önce karar verecektin buna :ehe

zaza

zaza

Üye
onaylanır sen yeterki askere gitmek iste:ehe ama hemen gidemezsin tabi ilk askere alma döneminde gidersin

bizim burda müdürlerden izin almak için sorgu odasından daha beter terliyorsun :ehe belki kabul etmezler adam eksiği var deyip bu kararı en fazla 15 yıl kadar ileri alır yada eğer biraz onları sıkarsam ki bu çok zor asker olarak göreve devam edebilirim bastırıyorum bakalım

Necmati

Necmati

Üye
Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Hayırlı tezkereler Abim:bye:

Yağmur

Üye
sana şimdiden hayırlı teskereler Halit :bye2: Allah yardımcın olsun...

YasirN

YasirN

Üye
hayırlı teskereler..
forumda admin mod. herkez askere gidiyor ya :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Şimdiden hayırlı tezkereler,umarım mxicep i en iyi şekilde temsil edersin Askeriyede:)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
karar verdim ben de gidiyorum :D askere :zuhaha:

keşke olsa öyle bir şey:D

Millet askerlikten kaçmaya çalışır ama bu gitmek istiyor hemde kız :d:

:ehe

Halit özlicem seni kardeş

Aynen qanqa:d: :d: :op::sarıl:

5 yıl önce karar verecektin buna :ehe

bizim burda müdürlerden izin almak için sorgu odasından daha beter terliyorsun :ehe belki kabul etmezler adam eksiği var deyip bu kararı en fazla 15 yıl kadar ileri alır yada eğer biraz onları sıkarsam ki bu çok zor asker olarak göreve devam edebilirim bastırıyorum bakalım

Hayırlısı olsun:) inşallah olur o zaman.

öğrenirsen haber ver tanıdık var :naughty:

tamam sınav merkezi bellidir zaten ama haber veririm salı sabah halit sınava kaçar:ehe

Hayırlı tezkereler Abim:bye:

sağol kardeşim teşekkürler:)

sana şimdiden hayırlı teskereler Halit :bye2: Allah yardımcın olsun...

Amin teşekkür ederim yağmur:)

hayırlı teskereler..
forumda admin mod. herkez askere gidiyor ya :D

modsuz kalmaz maxicep:ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Yeğeennn :sarıl: aynen izimden gidiyorsun :op:

Allah muvaffak etsin , koLayLıkLar versin .. çok özLerim seni , dikkat et kendine İnşaLLah rahat bir yere düşersin .. unutma hep Y Ü R E K T E S İ N :sarıl:

gaffarson

gaffarson

Üye
Öncelikle hayırlısı olsun kardeşim. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi ? Paylaştığımız sıraların, yediğimiz nanelerin üzerinden ne kadar zaman geçti ki diyor insan :ehe ama zaman geçiyor işte ve yaşlanıyoruz, olgunlaşıyoruz, büyümeye devam ediyoruz... Hayatımızın sonuna kadar da bu devam edecek bu şekilde. Şimdi sırada askerliğin var ve vatani görevini de yerine getirip hayatında bir basamak daha atlamış olacaksın.

Sayılı gün çabuk geçer denir ya inanma David geçmez :ehe Allah yardımcın olsun ne diyeyim, seni orada adam ederler :ehe

şaka bir yana senin adına çok sevindim. Bir an önce gidip gelmeni ve kafanın rahatlamasını diliyorum. Umarım rahat edebileceğin bir yer denk gelir gelmezse de haber et bir telefona bakar dermişim :ehe ama sana şaka yapıp bulunduğun yerden daha kötülerini de göstertebilirim belli olmaz :ehe haber ettiğine pişman olabilirsin ona göre organize ol sen yine de :D

eğer apachi misali garaj, terminal, gar vb yerlerde seni havada hoplatmamızı istersen haber ver bir kamyon tutup kasasına 30-40 kişi doldurup geleyim :oke: aslında fena fikir değil :hmmm :ehe

özel istek üzerine itinayla havada asker hoplatılır :naughty:

senden tek ricam geldikten sonra bana anılarını anlatma lütfen 4 yıl askerlik yapan dedemin yıllar boyunca anlatarak bitiremediği askerlik anılarından sonra ciddi bir psikolojik yardıma ihtiyaç duydum o gün bu gün kimsenin askerlik anılarına tahammül edemiyorum :ehe

Tekrardan hayırlı olsun kardeşim :sarıl:
------------------------

Ata senin için de hayırlı olmasını dilerim. Umarım sen de rahat edeceğin bir yere düşersin ve bir an önce görevinizi başarıyla tamamlayıp dönersiniz. Şimdiden hayırlı tezkereler...

zaza

zaza

Üye
Hayırlısı olsun:) inşallah olur o zaman.
kabul etmediler lan:ağlarım: acaba ne yapsam :hmmm isyan bayrağını çektim:nono:

--------------- Ekleme ---------------

biz yine kaldık burada daha artık alsalarda gitmem

Üst Alt