Yeğeennnaynen izimden gidiyorsun
Allah muvaffak etsin , koLayLıkLar versin .. çok özLerim seni , dikkat et kendine İnşaLLah rahat bir yere düşersin .. unutma hep Y Ü R E K T E S İ N![]()
sende her zaman yürektesin çok sağol

Öncelikle hayırlısı olsun kardeşim. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi ? Paylaştığımız sıraların, yediğimiz nanelerin üzerinden ne kadar zaman geçti ki diyor insanama zaman geçiyor işte ve yaşlanıyoruz, olgunlaşıyoruz, büyümeye devam ediyoruz... Hayatımızın sonuna kadar da bu devam edecek bu şekilde. Şimdi sırada askerliğin var ve vatani görevini de yerine getirip hayatında bir basamak daha atlamış olacaksın.
Sayılı gün çabuk geçer denir ya inanma David geçmezAllah yardımcın olsun ne diyeyim, seni orada adam ederler
şaka bir yana senin adına çok sevindim. Bir an önce gidip gelmeni ve kafanın rahatlamasını diliyorum. Umarım rahat edebileceğin bir yer denk gelir gelmezse de haber et bir telefona bakar dermişimama sana şaka yapıp bulunduğun yerden daha kötülerini de göstertebilirim belli olmaz
haber ettiğine pişman olabilirsin ona göre organize ol sen yine de
![]()
eğer apachi misali garaj, terminal, gar vb yerlerde seni havada hoplatmamızı istersen haber ver bir kamyon tutup kasasına 30-40 kişi doldurup geleyimaslında fena fikir değil
![]()
özel istek üzerine itinayla havada asker hoplatılır![]()
senden tek ricam geldikten sonra bana anılarını anlatma lütfen 4 yıl askerlik yapan dedemin yıllar boyunca anlatarak bitiremediği askerlik anılarından sonra ciddi bir psikolojik yardıma ihtiyaç duydum o gün bu gün kimsenin askerlik anılarına tahammül edemiyorum
Tekrardan hayırlı olsun kardeşim
------------------------
Ata senin için de hayırlı olmasını dilerim. Umarım sen de rahat edeceğin bir yere düşersin ve bir an önce görevinizi başarıyla tamamlayıp dönersiniz. Şimdiden hayırlı tezkereler...

şaka bir yana zaman nasıl geçiyor daha dün gibi çocukluğumuz 

askerden dönünce hiç askerlik yapmamış gibi davranacağım merak etme

Allah Sağ Salim Tezkereni Alıp dönmeni Nasip Etsin Allah Bütün Askerlerimizi Korusun Sağ Salim Evlerine Dönmelerini Nasip Etsin (Amin).

şimdiden hayırlı teskereler halit abi

Öncelikle gaffarson benim askerlik anılarımdan daha uzun bir yazı olmuş
Aynen daha dün gibi senin yediğin nanelerSayılı gün çabuk geçmez diyosun çok sağol moral veriyosun bana

sen nazaman askere gidecen bu arada![]()
daha var kardeşim benim planlarıma göre bir kaç yılım ama tabi belli olmaz bakarsın eser kafama gidiveririm ben de neden olmasın
- ''
)
) Halit abi konuyu gördüm şok oldum.
- Şimdi kim wallpaper forumunda konularıyla telefonlarıma bayram ettirecek,
- kim konuları onaylanacak '' kim, kim, kim -JaNbErG, sonyerolsson saymazsak- ''
-kim bana senin gibi kardeşim diyecek. (abi eğer denizci olursan paşa tanıdığım var sana bakar ama ergenekonda yargılanmazsa)
Şimdiden hayırlı teskereler kendine iyi bak halit abi (12 aralıktan itibaren senin için profil müziğim müslümden olacak profilime girenin ruhu kaysın senin askerliğini unutsun diye)

1 aralıkta balıkesirde yedek subaylık sınavına gireceğim ,12 aralık gibi birliğime teslim olacağım ve çok büyük ihtimalle kısa dönem olacak.Mayıs ayı gibi tekrar aranızda olacağım Allah'ın izniyle.Geceleri rahat uyuyun o 5 ay boyunca nöbette olacağım
Hakkınızı helal edin görüşmek üzere.![]()

Sende Mi Şaşırttın Beni :P Yolunuz Acık Olsun 
Uzun dönem çekilmez şimdi ya, o parayı ben burada da kazanırım![]()

acelem yok, keyfine varacağımdaha var kardeşim benim planlarıma göre bir kaç yılım ama tabi belli olmaz bakarsın eser kafama gidiveririm ben de neden olmasın

Halit abi konuyu gördüm şok oldum.
- Şimdi kim wallpaper forumunda konularıyla telefonlarıma bayram ettirecek,
- kim konuları onaylanacak '' kim, kim, kim -JaNbErG, sonyerolsson saymazsak- ''
-kim bana senin gibi kardeşim diyecek. (abi eğer denizci olursan paşa tanıdığım var sana bakar ama ergenekonda yargılanmazsa)
Şimdiden hayırlı teskereler kendine iyi bak halit abi (12 aralıktan itibaren senin için profil müziğim müslümden olacak profilime girenin ruhu kaysın senin askerliğini unutsun diye)
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim sana
Anammm Maxi Asker Yolcusu Olduu HeeSende Mi Şaşırttın Beni :P Yolunuz Acık Olsun
![]()

Sağolasın Gaffarson
Halit ben de kısa istiyorum artık3. günü gireceğim sınava
Bakalım kim daha çabuk dönecek![]()
bu bir düello
Hakkımız varsa helal olsun.Güle güle git-gel![]()

ayyy yeter kapatın şu konuyu ya
vallahi okuyunca ağlayasım geliyor![]()

Abi bende konuyu yeni gördüm kusura bakma
Hayırlı testereler(eee yani teskereler abi)
En büyük asker h@lit Abi![]()
![]()
25 yaşındayım sanırım şu an sitedeki en büyük asker benim
iğrenç esprilerime bir yenisini daha ekledim sayende sağol
teşekkür ederim kardeşim.yaa şımartmayın şunu...bi an önce gitse de kurtulsak...daha 10 gün var gitmesine pfff...![]()
Bnm yorumları kaale alan yok...hmmmii hadi bakalım...
senin yorumları en sona alıp seni uyuz edecektim ama unutmuşum sonrada
kusura bakma be asker olacam ona ver