fos4luiandeyson
Üye
güvenlik kodunu kıramadım nss programı ile herkes yapmış bir ben mi??
denediğim yöntem bu adreste
http://www.maxicep.com/yararli-bilg...irma-anlatimlari-by-reis-i-eagles-153867.html
sayın abilerim bu detaylı bir şekilde nss programı ile anlattığın güvenlik kodu kırma olayı ile ilgili birkaç soru sorucam mesajlarda herkes kırmış ama bir ben kıramadım galiba
abi adımları tek tek uyguluyorum en son read diyorum ve dedikten son ra imei numaralı .pm uzantılı dosyayı bir konumda saklanmıştır gibi birşey çıkıyor oraya giriyorum klasör boş (nss yüklediğim yeri gösteriyor konum olarak[/C
rogram files/ nss/backup/pm/imeino.pm])
gizliyse dedim gizli klasörü görünür ettim yok "write" tıkladım orda imei numaralı bir dosya çıkıyor ekranda çıkan konumla aynı konumda gözüküyor ama aç diyorum böyle bir dosya yok oluşturulsun mu diyor. birlikte aç diyorum yine yok taşıyorum kopylalıyom yine yok
2. yöntemide denedim işlemleri yapıyorum 0lanması gerek ama şifre 12345 değilk telefonum e60 acaba orj. güv. kodumu farklı
3. yöntem e serieste olmuyor zaten
bir yardım edin fıtık oldum burda
http://www.maxicep.com/yararli-bilg...irma-anlatimlari-by-reis-i-eagles-153867.html
sayın abilerim bu detaylı bir şekilde nss programı ile anlattığın güvenlik kodu kırma olayı ile ilgili birkaç soru sorucam mesajlarda herkes kırmış ama bir ben kıramadım galiba
abi adımları tek tek uyguluyorum en son read diyorum ve dedikten son ra imei numaralı .pm uzantılı dosyayı bir konumda saklanmıştır gibi birşey çıkıyor oraya giriyorum klasör boş (nss yüklediğim yeri gösteriyor konum olarak[/C
rogram files/ nss/backup/pm/imeino.pm])gizliyse dedim gizli klasörü görünür ettim yok "write" tıkladım orda imei numaralı bir dosya çıkıyor ekranda çıkan konumla aynı konumda gözüküyor ama aç diyorum böyle bir dosya yok oluşturulsun mu diyor. birlikte aç diyorum yine yok taşıyorum kopylalıyom yine yok
2. yöntemide denedim işlemleri yapıyorum 0lanması gerek ama şifre 12345 değilk telefonum e60 acaba orj. güv. kodumu farklı
3. yöntem e serieste olmuyor zaten
bir yardım edin fıtık oldum burda