birader 6600 denedim hafıza kartını açmıyo üstelik menüde açılmıyo sadece gelen aramalara cevap veriyorum hafıza kartını bilgisayar okuyo ama telde çalışmıyo.ne yapmak lazım
--------------- Ekleme ---------------
virüsü h.kartından sildim.silemeyen arkadaşlar varsa ilk önce 'recogs' dosyasında THE-NOKIA-UNLOCK.MDL yi silin.ardından 'install' e girip yüklediğiniz Kilit Kırıcı Made By Mh Orhan.sis silin telde kartınız açılacaktır.tabi hepsini bilgisayarda yapcaksınız
slm kardes ben bunu nasil yabcam ya bellek kartina yükledim ama telefonda sifre var acamiyorum onu nasil yabacahim bir yardim et lütfen kardes telefonum anycool d6000 lütfen cvb bekliyom msn nenm djmustafa90@msn.com tel: 0536 8895210
dosya uzantılarrıyla ilgili genel açıklama yaparmısınız nsl kullanabiliriz bu indirdiklerimizi lg ke 770 kullanıyorum güvenlik kodu kırılmıyor lütfen yardım
s.a dostum bende 6120 var fakat kendi hafıza kartı yok.başka bi telefonun hafıza kartını takarak dosyalama işlemlerini yaptım olmadı.master kod olayını yaptım o kodu da kabul etmiyo.data kablomda yok format atımde versıyon atım.daha ne yapmalıyım?