Öneri güvenilirmi pttavm ye alısveris yapan varmı

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
güvenilirmi pttavm ye alısveris yapan varmı
bunu alsam bide harici bataryalar ucuz gibiGuncel

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bi sorun cikacagini sanmam

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ordaki deltanın 2,5 yıldızı var, bunları göz önünde bulundurabilirsin

heathrow

heathrow

Üye
Ptt alışveriş sitesi mi açmış :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
:D yahu alan yokmu bunu simdi bu nasıl

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Site gerçekten ptt nin galiba. Bişey alacaksan mobilcadde den bak. Az önce istediğin kılıf için baktım başka harika kılıf buldum hoşuma gittide pahalı.

okanbiz

okanbiz

Üye
burdan hiç alışveriş yapmadım

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
İstediğin kılıfıda yeni buldum al kapıda ödemelide alabilirsin Yedek batarya olarakda 13000 mah işini görür sanırım :D

şunlarada bak istersen

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Site gerçekten ptt nin galiba. Bişey alacaksan mobilcadde den bak. Az önce istediğin kılıf için baktım başka harika kılıf buldum hoşuma gittide pahalı.
sen bi at harika kılıfı bakayım :D
İstediğin kılıfıda yeni buldum al kapıda ödemelide alabilirsin Yedek batarya olarakda 13000 mah işini görür sanırım :D

şunlarada bak istersen

emrah sony nin 7000 amperliginin yerine su var fiyatı yarı yarıya nasıl

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Bekle verdiğim linklerede baktınmı :D
sen bi at harika kılıfı bakayım :D
emrah sony nin 7000 amperliginin yerine su var fiyatı yarı yarıya nasıl

Bu üründen o sitedede var ama model farkı var galiba ondan fiyat farkı oynuyo

ama ben olsam biraz az miktar daha ekleyerek 13000 mah olanı alırım.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Çatlamaz ya çatlarsa verirsinde bu seferde düşürdün falan derler :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Çatlamaz ya çatlarsa verirsinde bu seferde düşürdün falan derler :D
Orayi net cekebilecek bi makine olsa cekicem valla bilmiyorum baska forumlarda okudum 4-5 kisi catladi diye goturmusler ekran ve yan cita birlikte degismis hatta 15 dk da

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
15 dk damı ? hiç inandırıcı gelmedi. Biz versek kalması gerek derler en az 1 hafta sonra alırız.Harika kılıfda bu, slim armor un kapaklısı sanırım :D öyle birden ekranda değişik animasyonlu saati görünce harika dedim :D az önce m8 in kapaklı kılıf videosunu izledimde sonrada karşıma bu çıktı ondan :D m8 inki başka tabi :D

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
15 dk damı ? hiç inandırıcı gelmedi. Biz versek kalması gerek derler en az 1 hafta sonra alırız.Harika kılıfda bu, slim armor un kapaklısı sanırım :D öyle birden ekranda değişik animasyonlu saati görünce harika dedim :D az önce m8 in kapaklı kılıf videosunu izledimde sonrada karşıma bu çıktı ondan :D m8 inki başka tabi :D
Bu bayiye elden goturmus oyle yapinca cabuk oluyo galaxy ace ile cektim resimleride pek belli degil

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
bilmiyom o zaman biz servise veririz gerisi onlarda :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Gördüm belki kenarları siyah gibi mat degil ya ondan öyledir. bana çatlak gibi gelmedi.

Bu skin ler den benimde almam gerek ama kredi kartı yok

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Gördüm belki kenarları siyah gibi mat degil ya ondan öyledir. bana çatlak gibi gelmedi.

Bu skin ler den benimde almam gerek ama kredi kartı yok
Yok abi yanlari mat olan siyah modeldede oluyomus ininal kart aldim ben de kargo suresi uzun diye almiyorum yoksa bu 14 lira ucuz baya

Üst Alt