Bu durumda alma demekmi buordaki deltanın 2,5 yıldızı var, bunları göz önünde bulundurabilirsin
sen bi at harika kılıfı bakayımSite gerçekten ptt nin galiba. Bişey alacaksan mobilcadde den bak. Az önce istediğin kılıf için baktım başka harika kılıf buldum hoşuma gittide pahalı.
emrah sony nin 7000 amperliginin yerine su var fiyatı yarı yarıya nasılİstediğin kılıfıda yeni buldum al kapıda ödemelide alabilirsinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızYedek batarya olarakda 13000 mah işini görür sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şunlarada bak istersen
Bu üründen o sitedede var ama model farkı var galiba ondan fiyat farkı oynuyosen bi at harika kılıfı bakayım
emrah sony nin 7000 amperliginin yerine su var fiyatı yarı yarıya nasıl
baktım tabiki onumüzdeki haziran gibi falan telefonu garantiye vercem bu telefon yandan çatlayacak gibi duruyo cunku ufak centik varyaBekle verdiğim linklerede baktınmı![]()

Orayi net cekebilecek bi makine olsa cekicem valla bilmiyorum baska forumlarda okudum 4-5 kisi catladi diye goturmusler ekran ve yan cita birlikte degismis hatta 15 dk daÇatlamaz ya çatlarsa verirsinde bu seferde düşürdün falan derler![]()
az önce m8 in kapaklı kılıf videosunu izledimde sonrada karşıma bu çıktı ondan
m8 inki başka tabi 
Bu bayiye elden goturmus oyle yapinca cabuk oluyo galaxy ace ile cektim resimleride pek belli degil15 dk damı ? hiç inandırıcı gelmedi. Biz versek kalması gerek derler en az 1 hafta sonra alırız.Harika kılıfda bu, slim armor un kapaklısı sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızöyle birden ekranda değişik animasyonlu saati görünce harika dedimaz önce m8 in kapaklı kılıf videosunu izledimde sonrada karşıma bu çıktı ondan
m8 inki başka tabi
![]()
bilmiyom o zaman biz servise veririz gerisi onlarda![]()
Yok abi yanlari mat olan siyah modeldede oluyomus ininal kart aldim ben de kargo suresi uzun diye almiyorum yoksa bu 14 lira ucuz bayaGördüm belki kenarları siyah gibi mat degil ya ondan öyledir. bana çatlak gibi gelmedi.
Bu skin ler den benimde almam gerek ama kredi kartı yok