Guvecte Tereyagli Karides

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Guvecte Tereyagli Karides



MALZEMELER 1/2 kg ayıklanmış karides 1 parça tereyağı Tuz Kırmızı toz biber Karidesleri 5 dakika kadar renkleri pembeleşene kadar haşlayın. Süzün. Tavaya tereyağına biber ekleyip kızdırdıktan sonra içine karidesleri atıp birkaç dakika kavurun. Isterseniz ayni işlemi birer kişilik toprak güveç kaplarında fırına vererek de yapabilirsiniz, karidesin lezzetine doyum olmaz..
 
Tepkiler: -Akıncı

CABBAR

Üye
Ulen acıktırma sende üniversitelisin anla halimizden
 
Tepkiler: x-scarface
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...