cobanoglu-24
Üye
kardeşim anlamıyosun heralde.günümüzdeki ençok tutulan telefon bunlar olduğu içiçn bunları yazdım. burda yazanların dışındada ıyı telefonlar var.Bence her markanin amiral gemisini yazmaliydi...
kardeşim anlamıyosun heralde.günümüzdeki ençok tutulan telefon bunlar olduğu içiçn bunları yazdım. burda yazanların dışındada ıyı telefonlar var.Bence her markanin amiral gemisini yazmaliydi...
2 işlemcidir o 2 sistem olursa ne olcakkiHuawei Ascend Mate yeni çıkmış telefon daha satışı bi yerde yok sanırım. Sergideydi en son 2 işletim sistemine sahipti ama unuttum bunlardan biri tabiki androiddi

2 işlemcidir o 2 sistem olursa ne olcakki![]()

Aynı donanım, iki farklı telefon. Bir modeli android bir modeli wp8. Wp8 bootloaderi Multi boota izin vermiyor diye biliyorum. Tek telefon iki işletim sistemi gerçek değil şimdilik.Huawei Ascend Mate yeni çıkmış telefon daha satışı bi yerde yok sanırım. Sergideydi en son 2 işletim sistemine sahipti ama unuttum bunlardan biri tabiki androiddi
oldu sayılır hatta haberi ben yapmıştımAynı donanım, iki farklı telefon. Bir modeli android bir modeli wp8. Wp8 bootloaderi Multi boota izin vermiyor diye biliyorum. Tek telefon iki işletim sistemi gerçek değil şimdilik.
wp8 genel forumundaaynenHtc Ve Lumia Eksik Listede
Kullanmadigin icin bilemezsin. Ben de oyle diyordum ta ki alana kadar simdi tek elle bile cok rahat kullaniyorum ellerim buyuk olmasa da.
O zaman Note 2 ve buyuk ekranlar "senin icin" yanlis tercihEski telefonum Note 2 gayet iyi biliyorum.Çok fazla gelmeye başladı bir süre sonra.
Direkt gol olur. Hem de 90'a![]()
![]()