Anket Günümüzdeki En İyi Telefon Sence Hangisi (en iyi telefonu seçiyoruz) ?

Sponsorlu Bağlantılar

Günümüzdeki En İyi Telefon Sence Hangisi (en iyi telefonu seçiyoruz) ?

• Sony Xperia Z1

Kullanılan: 12 17.1%
  • Lg G2

Kullanılan: 10 14.3%
  • Samsung Galaxy Note 3

Kullanılan: 25 35.7%
  • iPhone 5s

Kullanılan: 19 27.1%
  • Samsung GALAXY S4

Kullanılan: 4 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    70
cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
    Konu Sahibi
Günümüzdeki En İyi Telefon Sence Hangisi (en iyi telefonu seçiyoruz) ?
Senin Tercihin Hangisi ?
    1. Sony Xperia Z1

2. Lg G2

3. Samsung Galaxy Note 3

4. iPhone 5s

5. Samsung GALAXY S4

Son düzenleme:

aozaslan66

Üye
arkadaşım oraya birde HTC one ekleseydin keşe.bir yıldır HTC sensation XL kullanıyorum ve genel olarak memnunum ama one bir bambaşka samsung Türkiye'de çok fazla tutuluyor.turtdışında fazla kullanılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: cobanoglu-24
cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
    Konu Sahibi
O ankette olmayan başka iyi telefonlarda var.ama gunumzde ençok tutulanlar bunlar.
arkadaşım oraya birde HTC one ekleseydin keşe.bir yıldır HTC sensation XL kullanıyorum ve genel olarak memnunum ama one bir bambaşka samsung Türkiye'de çok fazla tutuluyor.turtdışında fazla kullanılmıyor.

• Beğen
Tepkiler: wweraw2012
0MG90

0MG90

Üye
i5s

• Beğen
TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
G2, Z1 ve 5s ama en iyisi Z1

• Beğen
smartphone007

smartphone007

Üye
Ne yapıyorsun en iyi telefonu?

mimaran

mimaran

Üye
Hangi açıdan en iyi telefon ses işlemci kamera bence özellik olarak en iyiler degisır bana göre .

mimaran

mimaran

Üye
Her telefonun kendine göre üstün özellikleri var mesela ben Htc one iphone 5 kullanıyorum Htc de ki müzik keyfi iphone da yok ama iphone daki stabil hız yeri geliyor Htc de yok nasıl kıyaslama yapalım .

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Burada yazanların hiçbirisi de değil.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
PriZm

PriZm

Üye
Kendime göre en iyisi Note 3 olurdu herhalde.Kalem ve dev ekrana alışınca bırakmak zor oluyor.

• Beğen
Tepkiler: omeremre23 ve Türe
kerem287

kerem287

Üye
Şu an g2 kullanıyorum. Ama htc one da kullandım. En iyisi htc one, şüpheniz olmasın..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
en iyi telefon üretim bandına düşmemiş telefondur!!!! Seçimleriniz bile yanlı ve taraflı oy kullanmaya gerek yok!
Şu listeye 3310 , 5800 koyun bayağı oy alır :kop2:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tmobile

Tmobile

Üye
En İyisi note 3 z1 5s g2 diye gidebilir ancak bana gore en iyi telefon 5s veyatta lumia 1520 dir

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
    Konu Sahibi
Her telefonun kendine göre üstün özellikleri var mesela ben Htc one iphone 5 kullanıyorum Htc de ki müzik keyfi iphone da yok ama iphone daki stabil hız yeri geliyor Htc de yok nasıl kıyaslama yapalım .
bak kaedeşim senin tercihin hangisi ise onu soyle. bak mesela büyük ekran olduğu için notte 3 demiş. sen müzik seviyosan htc one de performans bakımından diyosan iphone 5 de anlatabildimmi?

mimaran

mimaran

Üye
bak kaedeşim senin tercihin hangisi ise onu soyle. bak mesela büyük ekra olduğu için notte 3 demiş. anlatabildim
bak kaedeşim senin tercihin hangisi ise onu soyle. bak mesela büyük ekra olduğu için notte 3 demiş. anlatabildim

Anladım bende sana tercih edemediğim için ikisini de kullanıyorum demek istedim yoksa sadece bir tanesi olurdu

cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
    Konu Sahibi
cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
    Konu Sahibi
Ikisinin arasında kalsam diye bir durum yok ikisine de sahibim ama htc one ın içine iOS işletim sistemi entegre edilmiş halini isterdim.
diyelimki ikisinin arasında bi seçim yapmak zorunda kalsan hangisini seçerdin?

Üst Alt