Anket Günümüzdeki En İyi Telefon Sence Hangisi (en iyi telefonu seçiyoruz) ?

Sponsorlu Bağlantılar

Günümüzdeki En İyi Telefon Sence Hangisi (en iyi telefonu seçiyoruz) ?

• Sony Xperia Z1

Kullanılan: 12 17.1%
  • Lg G2

Kullanılan: 10 14.3%
  • Samsung Galaxy Note 3

Kullanılan: 25 35.7%
  • iPhone 5s

Kullanılan: 19 27.1%
  • Samsung GALAXY S4

Kullanılan: 4 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    70
cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
    Konu Sahibi
Bence her markanin amiral gemisini yazmaliydi...
kardeşim anlamıyosun heralde.günümüzdeki ençok tutulan telefon bunlar olduğu içiçn bunları yazdım. burda yazanların dışındada ıyı telefonlar var.

turab16

Üye
Huawei Ascend Mate 2 yeni çıkmış telefon daha satışı bi yerde yok sanırım. Sergideydi en son 2 işletim sistemine sahipti ama unuttum bunlardan biri tabiki androiddi

Tmobile

Tmobile

Üye
Huawei Ascend Mate yeni çıkmış telefon daha satışı bi yerde yok sanırım. Sergideydi en son 2 işletim sistemine sahipti ama unuttum bunlardan biri tabiki androiddi
2 işlemcidir o 2 sistem olursa ne olcakki :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bir sayfa geri ve mesajım "aslında en iyi telefon diye bir kavram yok, kişisel kullanımına bağlı telefon var" sanırım durumu en güzel özetleyen cümle bu.

• Beğen
Tepkiler: loneely42
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Anket kişisel Global bir anket değil konuyu açan arkadaşımıza göre belirttiği telefonlar içinde hangisi ise ankete katılırsınız.Bunun dışında yorumlarda bulunmayınız.

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve cobanoglu-24
loneely42

loneely42

Üye
Bir telefonu genelleme yapamayiz nasil bakarsak o şekilde görürüz negatif bakarsak telefonun eksilerini pozitif bakarsak Attilarini göreceğiz...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Huawei Ascend Mate yeni çıkmış telefon daha satışı bi yerde yok sanırım. Sergideydi en son 2 işletim sistemine sahipti ama unuttum bunlardan biri tabiki androiddi
Aynı donanım, iki farklı telefon. Bir modeli android bir modeli wp8. Wp8 bootloaderi Multi boota izin vermiyor diye biliyorum. Tek telefon iki işletim sistemi gerçek değil şimdilik.

turab16

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Huawenin telefonunu burdan incelemesini yapabilirsiniz inceleme olduğuna göre telefon yurtdışında satışa çıkmış ama türkiyede yok hala :)

• Beğen
Tepkiler: cobanoglu-24
Tmobile

Tmobile

Üye
Aynı donanım, iki farklı telefon. Bir modeli android bir modeli wp8. Wp8 bootloaderi Multi boota izin vermiyor diye biliyorum. Tek telefon iki işletim sistemi gerçek değil şimdilik.
oldu sayılır hatta haberi ben yapmıştım :D wp8 genel forumunda

• Beğen
Tepkiler: loneely42 ve Aybin.Kilic
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Htc Ve Lumia Eksik Listede

beytullah6767

beytullah6767

Üye
kişinin isteklerine göre değişir bence

• Beğen

turab16

Üye
Lumia olsa ne olur

• Beğen
Tepkiler: Türe
Artles

Artles

Üye
Kullanmadigin icin bilemezsin. Ben de oyle diyordum ta ki alana kadar simdi tek elle bile cok rahat kullaniyorum ellerim buyuk olmasa da.

Eski telefonum Note 2 gayet iyi biliyorum.Çok fazla gelmeye başladı bir süre sonra.

chun02

chun02

Üye
Sony Xperia Z1 <3

DalvikCache

DalvikCache

Üye
lumia 929 iphone 5s nexus 5 32gb

• Beğen
boran9999

boran9999

Üye
Tamamıyla benim görüşümdür;

Sony Xperia Z1 : Ekran Kontraks sorunu ve 5'' ekrana göre oldukca fazla büyük olmasından dolayı almam Ekran GPU ve CPU gibi çok önemli. +Fiyat çok yüksek

Lg G2 : Fiyat ve performans olarak en iyisi.

Samsung Galaxy Note 3 : Donanım Z1 ve G2 ye göre zayıf sayılabilir ebat oldukca large. + Fiyat çok yüksek.

iPhone 5s : Hava atma gibi bir kompleksim yok Alakasız pixel sayısı alt üst boşluklar günümüzde benim gibilerin ihtiyacını karşılayamıyor. +Fiyat oldukca yüksek

Samsung GALAXY S4 : 10 ay önce iyiydi bu gün için bana göre yetersiz.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Nextman

Üst Alt