Anket Günümüzdeki En İyi Telefon Sence Hangisi (en iyi telefonu seçiyoruz) ?

Sponsorlu Bağlantılar

Günümüzdeki En İyi Telefon Sence Hangisi (en iyi telefonu seçiyoruz) ?

• Sony Xperia Z1

Kullanılan: 12 17.1%
  • Lg G2

Kullanılan: 10 14.3%
  • Samsung Galaxy Note 3

Kullanılan: 25 35.7%
  • iPhone 5s

Kullanılan: 19 27.1%
  • Samsung GALAXY S4

Kullanılan: 4 5.7%

• Kullanılan toplam oy
    70
ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
konuyu gördüm dayanamayıp yorum yapmak istedim ;)
işlemci veya ram haric dersek kesinlikle N9 derim

N9 ubiboot (coklu imaj) sahip oldukları ;)
artık gerisini siz hesap edin :)

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
HTC, General Mobile Discovery gibi markaları da eklemen gerekirdi.

theeternal

theeternal

Üye
5S

cobanoglu-24

cobanoglu-24

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
şuan en iyi telefonlar iphone 5s note3

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ankette beş telefon var. Dördü Android. Hatta ikisi Samsung. Oyumu iPhone 5S'e attım ama ankette olsaydı kesinlikle Nokia Lumia 1520'yi seçerdim. Anketiniz bile taraflı.

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ankette beş telefon var. Dördü Android. Hatta ikisi Samsung. Oyumu iPhone 5S'e attım ama ankette olsaydı kesinlikle Nokia Lumia 1520'yi seçerdim. Anketiniz bile taraflı.
Aynen,bende bu yüzden ''burada yazılanların hiçbiri''demiştim.

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Aynen,bende bu yüzden ''burada yazılanların hiçbiri''demiştim.
3310 5800 En iyi telefon bunlar bence. Aksini iddia eden buyursun gelsin:kop2: :kop2:
Ankete oy bile kullanmadım. Zira tek taraflı. Birde kıstası nedir? Kamera , internet deneyimi , sosyal ağlara entegrasyon, müzik, video gibi bir sürü seçenekler var. Bir cihazın çok satılması onu en iyi yapmaz şahsen. Anket seçenekleri çoğaltılır ise daha objektif sonuçlar elde edilebilir.

• Beğen
Tepkiler: GuiTaRisT111
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Zaten bu testlerin en iyiyi belirleme şansı yok.zaten belirlense, yapılır bir anket en iyi seçilir herkes onu alır dimi:)

• Beğen
Tepkiler: Türe ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Zaten bu testlerin en iyiyi belirleme şansı yok.zaten belirlense, yapılır bir anket en iyi seçilir herkes onu alır dimi:)
Oda bir dayatmaca olur. Zira bir sistemde başkasına çok güzel gelen özellikler bir başkası için yetersiz veya gereksiz gelebilir. Misal S4 teki 8 çekirdek. Aslında 8 değildir o 4+4 tür. İki farklı hızda çalışan işlemciler. Hafif işlerde düşük hızlı işlemci (4 çekirdekli) devrede iken ağır işler de yüksek hızda ki diğer 4 çekirdek devreye giriyor (Doğru biliyorum umarım) Çok gerekli bir özellik değil bence. Benim için bu seçenek eleniyor. Zira bu donanım farkı kullanıcının cebinden extra para çıkması demek oluyor.
Sistemin kaynakları ne kadar tükettiği de bir seçenek varsayarsak 16'gb depolama alanından kullanıcıya kalan 9 gb baz alırsam 7 gb ne oldu diye de düşünürüm. Zira 16 gb diye aldığın bir üründen tam olarak yararlanamıyacaksın. Buda eleme için seçenek olur.
Seçenekleri çoğaltmak mümkün bu şekilde. Yani aslında en iyi telefon diye bir kavram yok, kişisel kullanımına bağlı telefon var desem yeridir.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve GuiTaRisT111
Artles

Artles

Üye
Benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladığı ve gerçek bir '' cep telefonu '' olduğu için 5S.

Bu arada cep telefonu demişsiniz ama Note 3 eklemişsiniz o phablet sınıfına girmiyor mu ?
5.7 telefon mu olur..

• Beğen
Türe

Türe

Üye
Benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladığı ve gerçek bir '' cep telefonu '' olduğu için 5S.

Bu arada cep telefonu demişsiniz ama Note 3 eklemişsiniz o phablet sınıfına girmiyor mu ?
5.7 telefon mu olur..

:ah Phablet sınıfı telefon sınıfı olmuyor mu yani ? 5.7 inç bile küçük geliyor şu an. Tamamen alışma meselesi. Kalem ve Dev ekran tadına varınca insana 4-5 inç kıstasındakiler oyuncak gibi geliyor.

• Beğen
Tepkiler: omeremre23, ~N.A.W.Y~ ve Aybin.Kilic
PriZm

PriZm

Üye
Bu arada konuda eksik- belirtilmemesinden dolayı anketi anlayan pek olmamış.Kendinize göre olan en iyi cihazı belirtin deniliyor.Ben tapatalktan giriyorum anket varmı yokmu bilmediğimden mesajımda yazdım.Zaten herkese göre en iyi olan bir cihaz bilmiyorum ben.

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye

5.7 telefon mu olur..
Tabletfonlarda cep telefonu olarak kabul ediliyor.

Artles

Artles

Üye
:ah Phablet sınıfı telefon sınıfı olmuyor mu yani ? 5.7 inç bile küçük geliyor şu an. Tamamen alışma meselesi. Kalem ve Dev ekran tadına varınca insana 4-5 inç kıstasındakiler oyuncak gibi geliyor.

Hocam yok artik.
5.7 küçük mü geliyor ? Cidden yok artik..

Bu arada bilmiyordum Alican sağol kardeşim eyvallah

kamuraN021

kamuraN021

Üye
anket mi bu şimdi?

Türe

Türe

Üye
Hocam yok artik.
5.7 küçük mü geliyor ? Cidden yok artik..

Bu arada bilmiyordum Alican sağol kardeşim eyvallah
Kullanmadigin icin bilemezsin. Ben de oyle diyordum ta ki alana kadar simdi tek elle bile cok rahat kullaniyorum ellerim buyuk olmasa da.

Üst Alt