O ankette olmayan başka iyi telefonlarda var.ama gunumzde ençok tutulanlar bunlar.''HTC, General Mobile Discovery gibi markaları da eklemen gerekirdi.
Aynen,bende bu yüzden ''burada yazılanların hiçbiri''demiştim.Ankette beş telefon var. Dördü Android. Hatta ikisi Samsung. Oyumu iPhone 5S'e attım ama ankette olsaydı kesinlikle Nokia Lumia 1520'yi seçerdim. Anketiniz bile taraflı.
3310 5800 En iyi telefon bunlar bence. Aksini iddia eden buyursun gelsinAynen,bende bu yüzden ''burada yazılanların hiçbiri''demiştim.

Oda bir dayatmaca olur. Zira bir sistemde başkasına çok güzel gelen özellikler bir başkası için yetersiz veya gereksiz gelebilir. Misal S4 teki 8 çekirdek. Aslında 8 değildir o 4+4 tür. İki farklı hızda çalışan işlemciler. Hafif işlerde düşük hızlı işlemci (4 çekirdekli) devrede iken ağır işler de yüksek hızda ki diğer 4 çekirdek devreye giriyor (Doğru biliyorum umarım) Çok gerekli bir özellik değil bence. Benim için bu seçenek eleniyor. Zira bu donanım farkı kullanıcının cebinden extra para çıkması demek oluyor.Zaten bu testlerin en iyiyi belirleme şansı yok.zaten belirlense, yapılır bir anket en iyi seçilir herkes onu alır dimi![]()
Senin Tercihin Hangisi ?
- Sony Xperia Z1
- Lg G2
- Samsung Galaxy Note 3
- iPhone 5s
- Samsung GALAXY S4
Arkadaşımız kendi kişisel zevkine uygun telefonları listelemiş. Zaten listeyi eleştirmemiz o yüzden.Bu listeye lumia giremedi mi???
Arkadaşımız kendi kişisel zevkine uygun telefonları listelemiş. Zaten listeyi eleştirmemiz o yüzden.
Benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladığı ve gerçek bir '' cep telefonu '' olduğu için 5S.
Bu arada cep telefonu demişsiniz ama Note 3 eklemişsiniz o phablet sınıfına girmiyor mu ?
5.7 telefon mu olur..
Phablet sınıfı telefon sınıfı olmuyor mu yani ? 5.7 inç bile küçük geliyor şu an. Tamamen alışma meselesi. Kalem ve Dev ekran tadına varınca insana 4-5 inç kıstasındakiler oyuncak gibi geliyor.Tabletfonlarda cep telefonu olarak kabul ediliyor.Benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşıladığı ve gerçek bir '' cep telefonu '' olduğu için 5S.
Bu arada cep telefonu demişsiniz ama Note 3 eklemişsiniz o phablet sınıfına girmiyor mu ?
5.7 telefon mu olur..
Phablet sınıfı telefon sınıfı olmuyor mu yani ? 5.7 inç bile küçük geliyor şu an. Tamamen alışma meselesi. Kalem ve Dev ekran tadına varınca insana 4-5 inç kıstasındakiler oyuncak gibi geliyor.
Kullanmadigin icin bilemezsin. Ben de oyle diyordum ta ki alana kadar simdi tek elle bile cok rahat kullaniyorum ellerim buyuk olmasa da.Hocam yok artik.
5.7 küçük mü geliyor ? Cidden yok artik..
Bu arada bilmiyordum Alican sağol kardeşim eyvallah