Öneri Günlük ortalama mesaj sayısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
Günlük ortalama mesaj sayısı
eskiden gözüküyordu şimdi bakmak mümkün mü?

Yeni yazılımda yok galiba.

Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
    Konu Sahibi
bi ısınamadım ki arayüze hala kılım

Tepkiler: The Shadow ve asigsasi
al benden de o kadar yapımcıların olduğu site bile v bluetin arayüze geçiş yaptı
Al benden de o kadar. V bulletinin mobil sürümü daha hoş geliyordu bana. Xenferoya pek fazla alışamadım.

Tepkiler: MaxipmaN, asigsasi ve The Shadow

asigsasi

Üye
Al benden de o kadar. V bulletinin mobil sürümü daha hoş geliyordu bana. Xenferoya pek fazla alışamadım.
vaktinde çok çırpındık v bulletin için fakat sonucu bu oldu artık yapacak birşey yok komple isyan çıkaralım

Tepkiler: MaxipmaN, mürteza16 ve The Shadow
Aynen. V bulletinde tarayıcı masa üstü sürümde bile gayet güzel çalışıyodu xenforo da çöküyor temalar zaten kötü

Tepkiler: MaxipmaN, mürteza16 ve asigsasi
Tepkiler: MaxipmaN, asigsasi ve The Shadow
Anket yapalım.
Aynen. Operada sayfa sürekli yenilenip duruyor. Bir mesaj için 1-2 dk sitenin düzelmesini bekliyorum.
Yenilense iyi CM 11 in tarayıcısında çöküyor + tekrar açtığımda google dan başlıyor

Tepkiler: MaxipmaN ve mürteza16
Yenilense iyi CM 11 in tarayıcısında çöküyor + tekrar açtığımda google dan başlıyor
V bulletinde hiç hata yoktu. Xenferoda hata çok. Ya xenfero adam olucak. Ya da vbulletine geri dönülsün.
V bulletinde hiç hata yoktu. Xenferoda hata çok. Ya xenfero adam olucak. Ya da vbulletine geri dönülsün.

Tepkiler: MaxipmaN ve The Shadow
Aynen

asigsasi

Üye
Tepkiler: MaxipmaN, The Shadow ve mürteza16

asigsasi

Üye
O zaman geliştirilmesi lazım.
kesinlikle sadece gerekli olan ihtiyac duyulan özelliklerin eklenmesi gerekir dürtme özelliği neymiş gibi bence gereksiz olan birkaç özellik var ama asıl olması gereken şikayet butonu hâlâ yok neyse şu an site hızlı opera mini ile masaüstü görünümünde dolaşıyorum sıkıntı yok

eski mobile light sürümü özledim valla

Tepkiler: MaxipmaN, mürteza16 ve asigsasi
Ben opera miniden mobil sürüm ile dolaşıyorum ve sıkıntılar var. Sayfa yenilenirken sürekli ekran beyaz oluyor. Bazen sadece konu başlığı görünüyor ve daha bir sürü sorun var.
eski mobile light sürümü özledim valla
Aynen. Light olduğundan daha hızlıydı.

Tepkiler: MaxipmaN, Enpatsu Shakugan ve The Shadow
maxicepe öyle girerdim eskiden telefonun ekranı bilgisayara yansıyor team viever gibi

asigsasi

Üye
opera mini den opera sürümü kullan daha hızlı ve normal mobil sürüm masaüstü sürüm den daha çok kasıyor

maxicepe öyle girerdim eskiden telefonun ekranı bilgisayara yansıyor team viever gibi
program iphone veya c3 için var mı oturduğum yerden telefonu açmak filan güzel olur telefondan pcyi yönetiyorum ama pcden telefonu ilk defa duydum

program iphone veya c3 için var mı oturduğum yerden telefonu açmak filan güzel olur telefondan pcyi yönetiyorum ama pcden telefonu ilk defa duydum
Bilmiyorum varmı benim kullandığim programın adı remote professional. Araştır mutlaka vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...