günlük/aylık cepneti olanlara önemli bir bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevdimki

Üye
    Konu Sahibi
günlük/aylık cepneti olanlara önemli bir bilgi
gerekli olan ayarlar vodafone internet ve vodafone live
Bir internet tarayıcısından live ayarı ile diğerinden internet ayarı ile bağlanırsanız ikisi için ayrı ayrı 96kbps hız sınırı konuyor. Yani toplamda 192kbps ile bağlamak mümkün. Çok parçalı dosya indirirken çok ideal. Iki tarayıcı açıp aynı anda iki dosya indirebilirsiniz. Ya da bir dosya indirirken internette gezinmek zor olduğundan başka bir tarayıcı ile rahatlıkla gezinebilirsiniz.
Nasıl kullanacağınız size kalmış

Not: ikiden fazla bu yöntemle bağlamanadım. Yapabilen varsa konu altında bizimle paylaşabilir

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Anladıysam arap olayım hacı..:)

sevdimki

Üye
    Konu Sahibi
tekrar okumayı deneyebilirsin hacı. Anlamadığın yeri sor aydınlatmaya çalışayım

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Şöyle oluyor galiba mesela opera , ucweb ayrı ayrı açıp indirme yaparsın aynı anda , hızda 2 dosya indirmek ? Böyle olur ancak

55lim

Üye
sonuç toplamı gene geçmiyo:D doğrumuuu

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Anladım da hacı değişen bişi yok ki..

yakup_281

yakup_281

Üye
Nete bağlanırken size live mı internet mi diye soruyor ya işte orada ayrı ayrı ikisini seçin ama bende olmuyor 6300

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
6300 da programlar arası geçiş yok hacıı...o yüzden bu işine yaramaz...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
ben hep böyle kullanıyorum

sevdimki

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle oluyor galiba mesela opera , ucweb ayrı ayrı açıp indirme yaparsın aynı anda , hızda 2 dosya indirmek ? Böyle olur ancak
evet öyle oluyor.

sonuç toplamı gene geçmiyo:D doğrumuuu
Toplamı hız limitini geçiyor. Toplamda ikiye katlanıyor. O yüzden paylaşmak istedim sizinle.

Iki browser ile aynı anda farklı ayar ile bağlanırsaniz oluyor. Her bir dosyanın indirme hızı 12kb/sn oluyor. Yani iki browserdan da aynı anda indirme yapıyorsanız toplamda 24kb/sn oluyor hızınız

mstf_l

mstf_l

Üye
onu yerine 3g yi kapatın ben live la 20 internetle 20 gordum aynı anda bazen geceleri falan 35 kb oluyo saniyede

SezerKoc

SezerKoc

Üye
Hacı aynı anda 2 tane tarayıcı açmaya ram yetmezki

SezerKoc

SezerKoc

Üye
yuh hacı senin tel ne :)

vcihan

vcihan

Üye
ilginç bir ayrıntı

xxmemoxx60

Üye
eyvallah dostum teli pc ye baglarsan birde pcden indirebiliyosyun yanı ıkı wep telden açık birde pcden indir hız oldu sana 288 :D hadi kolay gelsın

----------Eklendi @ 03:25:46 ---------- Yazıldı @ 03:21:04 ----------

onu yerine 3g yi kapatın ben live la 20 internetle 20 gordum aynı anda bazen geceleri falan 35 kb oluyo saniyede

hacı sen o 20 kb hatta 35 kb nezaman gordun vodafone edgeyıde 15 kb ile sınırlandırdı dıye biliyorum ?

kuj

Üye
kardeş 96 diyosunda o 25 i geçmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt