Güney Kore'de Telefon fiyatları

Sponsorlu Bağlantılar

sanzgo

Üye
    Konu Sahibi
Güney Kore'de Telefon fiyatları
Merhabalar, yakın bir zaman sonra nasipse güney koreye gideceğim. Dönüşte kendime telefon getirmeyi düşünüyorum. Eğer bilgisi olan arkadaş varsa aşağıdaki sorularıma cevap verirse çok sevinirim.

+ Güney Kore'de Fiyatlar Türkiye'ye göre nasıl? ne kadar ucuz?
+ Örneğin Samsung Galxy S3'ün fiyatını bilen var mı?
+ Son olarak oradan aldığım telefon da Türkiye'de kullanım konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Bir kaç arkadaş sim kart gibi bi operatör sisteminin olmadığını ve Türkiye'de çalışmayacağını söyledi. (uyumluluk, farklılık)

teşekkürler...

emreolol

Üye
Merhabalar, yakın bir zaman sonra nasipse güney koreye gideceğim. Dönüşte kendime telefon getirmeyi düşünüyorum. Eğer bilgisi olan arkadaş varsa aşağıdaki sorularıma cevap verirse çok sevinirim.

+ Son olarak oradan aldığım telefon da Türkiye'de kullanım konusunda sıkıntı yaşar mıyım? Bir kaç arkadaş sim kart gibi bi operatör sisteminin olmadığını ve Türkiye'de çalışmayacağını söyledi. (uyumluluk, farklılık)

teşekkürler...

700 tl
sikinti olmaz
ole bise yok bende kacak almistim 750 liraya bi sorun yok vodafone kullaniyirum

emreolol

Üye
bi sikinti olmaz fiyat 700 tl

Türk-X

Türk-X

Üye
Samsung un ana vatanı ucuz olmalı telefonda :oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Büyük ihtimal samsung daha ucuzdur oralarda :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Vay benim ikinci vatana mı gidiyon yav :( :züü: bi ben gidemedim yav gide gide askere gidiyok iyi mi :( :/

Konuna şöyle bi yanıt vereyim, bizim ülkemizde aldığımız nefese kadar herşey neredeyse vergi olduğundan pahalı orda daha ucuzdur :)

emin_uslu

emin_uslu

Üye
kore deki sistem farklı ayrıntısı hakkında bilgim yok başka bi ülkeden getirirsen sıkıntı olması ama karenin kendi ülkesine ürettiği modeller farklı

- - - Eklendi - - -

kore deki sistem farklı ayrıntısı hakkında bilgim yok başka bi ülkeden getirirsen sıkıntı olması ama karenin kendi ülkesine ürettiği modeller farklı

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Vay benim ikinci vatana mı gidiyon yav :( :züü: bi ben gidemedim yav gide gide askere gidiyok iyi mi :( :/

Konuna şöyle bi yanıt vereyim, bizim ülkemizde aldığımız nefese kadar herşey neredeyse vergi olduğundan pahalı orda daha ucuzdur :)

Askerliği Kore'ye tercih ederim.

AnderunMastisi

AnderunMastisi

Üye

teşekkürler...
Ben geçen hafta getirdim. Samsunh S3 SHV e210L modelini 460$ aldım. Sanada aynı modeli öneririm. 9 tane S3 modeli var dünya genelinde en iyisi SHV e210l modelidir bilgin olsun. Birde orda U+ hattı çok yaygın alırken simfree olmasına dikkat et. Mesela telefonda karasal yayın özelliği var ama ülkemizde şuan mevcut değil. Ürün özelliklerine şuradan bakabilirsin

Üst Alt