.Güneş'ten yabancılara izin çıkmadı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Güneş'ten yabancılara izin çıkmadı
Spor Toto Süper Lig’de sezonun ikinci yarısına erken başlayacak olan Trabzonspor’un teknik patronu Şenol Güneş, devre arası için ülkelerine dönen yabancı futbolcularına ekstra dinlenme fırsatı vermediğini açıkladı.

29 Aralık'ta Antalya’da kampa başlayacak olan Trabzonspor’da teknik direktör Şenol Güneş yabancı oyuncularında Türk oyuncular gibi kampa zamanında katılacaklarını belirtti. Takımda Güney Amerikalı oyuncuların fazla olması, yabancı oyuncuların ekstra izin beklentilerini arttırmıştı.

Özellikle Arjantin’e gidecek olan Colman ile Brezilya’ya gidecek Emerson, Alanzinho ve Henrique teknik direktörlerinin ekstra izin vermemesi yüzünden hayal kırıklığına uğradılar. Güney Amerikalı oyuncuların yanında Çek Celutska, Polonyalı Adrian ve Vittek, Slovak Sapara ve Cech ile son olarak Avusturyalı Marc Janko zamanında Antalya’da olamamaları halinde kulüp tarafından para cezasına çarptırılacakları ifade edildi.

Zokora ve Bamba, Afrika Kupası’nda milli takımlarına katılmak için Trabzonspor’un 29 Aralık’taki kampına katılmayacaklar. Bu iki futbolcu takımları 2013 Afrika Kupası’nda finale çıkması durumunda 15 Şubat’a kadar takımlarına katılamayacaklar.

Spor Toto Süper Lig’de son 4 maçında sakatlığı yüzünden forma giyemeyen Bamba’nın tedavisine milli takımda devam edileceği ve Fildişi Sahili'nin 22 Ocak’ta Togo ile yapacağı maça yetiştirileceği bildirildi.

Devre arası tatili ile teknik ekipte revizyona giden Şenol Güneş, kulüp doktoru Mesut Çelebi yerine Hakan Bozdoğan’ı göreve getirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt