Şenol Güneş'ten transfer açıklaması

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Şenol Güneş'ten transfer açıklaması
Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Osmanlıspor maçı sonrası önemli açıklamalarda bulunurken transfer dedikodularına da açıklık getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftası kapanış maçında Beşiktaş, deplasmanda Osmanlıspor'u Talisca ve Cenk Tosun'un golüyle 2-0 mağlup etti ve zirve takibini devam ettirdi.

Siyah Beyazlılar'ın tecrübeli teknik direktörü Şenol Güneş, maç sonunda önemli bir 3 puan aldıklarının üstünü çizerken, transfer ile ilgili de istediği oyuncuları başkana ilettiğini söyledi.


İşte tecrübeli teknik adamın açıklamaları;

"İlk yarının son maçında 38 puan yaptık. Puan kaybetsek sıkıntı olurdu. Bizim takımımız 40'ın üzerinde puan toplamalıydı. Bu maçta puan kaybetsek, puan açısından bir sıkıntı olurdu. Osmanlı'yı burada yenmemiz önemliydi, bana göre haftanın maçıydı. O yüzden önemli."

"Transferle ilgili bütün bilgileri başkanla paylaştım. Onun üzerine spekülasyon yapmıyorum. Şu anda eldeki oyuncularla iyi bir sonuç almaya çalışıyoruz. Tüm düşünceleri başkanla paylaşıyoruz."

BeinSports muhabiri Ömer Güvenç transfer ile ilgili olarak "Hocam santrafora ihtiyacınız var mı?" sorusunu sordu. Şenol Güneş, ise "Beni sıkıştırman gerekmez, bilgi alamazsın benden." cevabını verdi.

Şenol Güneş'ten Aziz Yıldırım cevabı

Basın toplantısında da önemli açıklamalarda bulunan Şenol Güneş Quaresma'nın hareketi ve Aziz Yıldırım'ın söylediği sözleri değerlendirdi.

İşte o açıklamaları;

"Aziz Bey'in sözleri, herkes iyi niyetliyse, ortaya gelip konuşalım. Herkes başkalarını değiştirmesin, önce kendini değiştirsin. Birbirimize bir adım atalım. Bu hem hakemler için, hem de federasyon için geçerli. Daha güzel işler yapmalıyız. İlkeler üzerinden gitmeli. Ben fikirlere açığım, neden olmasın?"

Quaresma açıklaması

"Quaresma gibi bir oyuncunun bunu yapması yanlış. Hiçbir oyuncunun bunu yapmaya hakkı yok. Esas olan Beşiktaş'ın büyüklüğüdür. Bunu kendisine soracağım. Belki de çok sıcak olduğu için çıkartmıştır eldivenlerini bilemiyorum."
 

Benzer Konular



Üst Alt