Mobilator Emekli Yönetici Jack-Sparrow' Alıntı: denedin mi kanka senin tel serviste değilmi Genişletmek için tıkla ... ips diyecektim ya. kullanmıştım bi ara
Jack-Sparrow' Alıntı: denedin mi kanka senin tel serviste değilmi Genişletmek için tıkla ... ips diyecektim ya. kullanmıştım bi ara
Mobilator Emekli Yönetici 15097' Alıntı: neyse konu dagılmasın Genişletmek için tıkla ... daha ne dağılacak 4 sayfadır sizin gülme smiley'lerinizi görüyorum
15097' Alıntı: neyse konu dagılmasın Genişletmek için tıkla ... daha ne dağılacak 4 sayfadır sizin gülme smiley'lerinizi görüyorum
Uruloki Üye 15097' Alıntı: 0.7 megapixel'in lafını mı yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... O 0.7mp ile fake fotoğraf cekebiliyor isteyen büyük teknoloji sitelerine baksın nokia ozur bile diledi
15097' Alıntı: 0.7 megapixel'in lafını mı yapıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... O 0.7mp ile fake fotoğraf cekebiliyor isteyen büyük teknoloji sitelerine baksın nokia ozur bile diledi
crazy_oruc Üye nokia 603. Gerçekten fotoğrafta parlak olduğu gözükmüyor ama gözle görülür hali fazlasıyla parlak
MasteLaa Üye Bu arada Lumia 920'nin daha iyi olacağı söyleniyorda kullandığı ekran teknolojinin One X ile aynı olduğunu biliyor musunuz
Bu arada Lumia 920'nin daha iyi olacağı söyleniyorda kullandığı ekran teknolojinin One X ile aynı olduğunu biliyor musunuz
crazy_oruc Üye MasteLaa' Alıntı: Bu arada Lumia 920'nin daha iyi olacağı söyleniyorda kullandığı ekran teknolojinin One X ile aynı olduğunu biliyor musunuz Genişletmek için tıkla ... puremotion+ teknolojisinin de mi - - - Eklendi - - - veya clearblack
MasteLaa' Alıntı: Bu arada Lumia 920'nin daha iyi olacağı söyleniyorda kullandığı ekran teknolojinin One X ile aynı olduğunu biliyor musunuz Genişletmek için tıkla ... puremotion+ teknolojisinin de mi - - - Eklendi - - - veya clearblack
papakudioflu Emekli Yönetici MasteLaa' Alıntı: Bu arada Lumia 920'nin daha iyi olacağı söyleniyorda kullandığı ekran teknolojinin One X ile aynı olduğunu biliyor musunuz Genişletmek için tıkla ... lumia920nin ekraninda kullanilan puremotion hd+ bambaşka bir teknoloji. Daha onnceki lcd ekranlarin tepkime suresi 28milisaniye iken lumia920 puremotion hd+ ile 9ms tepkime suresi veriyor.
MasteLaa' Alıntı: Bu arada Lumia 920'nin daha iyi olacağı söyleniyorda kullandığı ekran teknolojinin One X ile aynı olduğunu biliyor musunuz Genişletmek için tıkla ... lumia920nin ekraninda kullanilan puremotion hd+ bambaşka bir teknoloji. Daha onnceki lcd ekranlarin tepkime suresi 28milisaniye iken lumia920 puremotion hd+ ile 9ms tepkime suresi veriyor.
MasteLaa Üye papakudioflu' Alıntı: lumia920nin ekraninda kullanilan puremotion hd+ bambaşka bir teknoloji. Daha onnceki lcd ekranlarin tepkime suresi 28milisaniye iken lumia920 puremotion hd+ ile 9ms tepkime suresi veriyor. Genişletmek için tıkla ... Pureotion HD+ daha akıcı olmasını sağlıyor bunun yanında IPS teknolojisi de var yani.
papakudioflu' Alıntı: lumia920nin ekraninda kullanilan puremotion hd+ bambaşka bir teknoloji. Daha onnceki lcd ekranlarin tepkime suresi 28milisaniye iken lumia920 puremotion hd+ ile 9ms tepkime suresi veriyor. Genişletmek için tıkla ... Pureotion HD+ daha akıcı olmasını sağlıyor bunun yanında IPS teknolojisi de var yani.
PremiumWork Üye ya arkadaşlar yeni çıkan akıllı telefonların ekranları zaten güzel tartışmayın sen alacağın telefonun özelliklerine bak ekran olarak amoled veya ips lcd ekranlar cok guzel
ya arkadaşlar yeni çıkan akıllı telefonların ekranları zaten güzel tartışmayın sen alacağın telefonun özelliklerine bak ekran olarak amoled veya ips lcd ekranlar cok guzel
Uruloki Üye crazy_oruc' Alıntı: puremotion+ teknolojisinin de mi - - - Eklendi - - - veya clearblack Genişletmek için tıkla ... Hacı inanmayın siz nokia yaya herseyi fake onların ciksin millet anlayacak
crazy_oruc' Alıntı: puremotion+ teknolojisinin de mi - - - Eklendi - - - veya clearblack Genişletmek için tıkla ... Hacı inanmayın siz nokia yaya herseyi fake onların ciksin millet anlayacak
crazy_oruc Üye Uruloki' Alıntı: Hacı inanmayın siz nokia yaya herseyi fake onların ciksin millet anlayacak Genişletmek için tıkla ... he He öyledir kesin.
Uruloki' Alıntı: Hacı inanmayın siz nokia yaya herseyi fake onların ciksin millet anlayacak Genişletmek için tıkla ... he He öyledir kesin.
lordufuk Üye Uruloki' Alıntı: Hacı inanmayın siz nokia yaya herseyi fake onların ciksin millet anlayacak Genişletmek için tıkla ... Ya ne demezsin
Uruloki' Alıntı: Hacı inanmayın siz nokia yaya herseyi fake onların ciksin millet anlayacak Genişletmek için tıkla ... Ya ne demezsin
SeniGördüm Üye Uruloki' Alıntı: Hacı inanmayın siz nokia yaya herseyi fake onların ciksin millet anlayacak Genişletmek için tıkla ... sen bu kafayla gitmeye devam et
Uruloki' Alıntı: Hacı inanmayın siz nokia yaya herseyi fake onların ciksin millet anlayacak Genişletmek için tıkla ... sen bu kafayla gitmeye devam et