kyoman
Üye
Gündemi bilmek ,,Hayatı öğrenmek lazım..
Öncelikle siteniz çok güzel ve faydalı bir site , Ve siz, üyelerin sıkılmaması için sitede farklı bölümler açmışsınız .Bence yerinde ve güzel bir düşünce..
Sanırım KONU DIŞI bölümünün amacı gündem den haberlerle veya farklı renkli haberlerle üyeleri bilgilendirmek..
Eğer komik ve gereksiz haberler açılıyorsa ( örneğin: bisiklet te tecavüz , koyuna tecavüz aşk , meşk gibi konular not: bu tür konuları açan arkadaşlara saygım sonsuz ,, yanlış anlamasınlar lütfen.. )gündem de ne olup bittiğini bilmek yerinde olur bence. bir çok yetkili arkadaşımız var eğer konunun aşırıya kaçtığını gördüğü zaman kapatıp gerekli kişilere cezai işlem yapsın..
Kardeş şimdi ne söylesem boş olacağını düşünüyorum.. Çünkü sitenin sahibisiniz.Son söz size ait . Fakat ben gene de düşüncelerimi belirteyim..Durum açık ve net.
Ben başta olmak üzere, yönetim olarak bu Siyaset konularından ve mesajlardan çıkan tartışmalardan sıkıldık.
Burası siyasi öfkenizi göstereceğiniz yer değildir, herkes siyasi görüşünü, tercihini ve düşüncelerini seçim zamanı sandık başında gösterebilecek olgunluktadır ummarım.
Sitede, bu tip konular açmak yasak + mevcut açılmıs konulara da yorum yazmak yasaktır, mevcut açılmıs konulara da farkedildikçe müdehale edilecektir
İhlal edenler, uyarı puanı veya ceza alacaktır.
(2 uyarı = oto. banlanma gerçekleşir. )
İyi Forumlar
Öncelikle siteniz çok güzel ve faydalı bir site , Ve siz, üyelerin sıkılmaması için sitede farklı bölümler açmışsınız .Bence yerinde ve güzel bir düşünce..
Sanırım KONU DIŞI bölümünün amacı gündem den haberlerle veya farklı renkli haberlerle üyeleri bilgilendirmek..
Eğer komik ve gereksiz haberler açılıyorsa ( örneğin: bisiklet te tecavüz , koyuna tecavüz aşk , meşk gibi konular not: bu tür konuları açan arkadaşlara saygım sonsuz ,, yanlış anlamasınlar lütfen.. )gündem de ne olup bittiğini bilmek yerinde olur bence. bir çok yetkili arkadaşımız var eğer konunun aşırıya kaçtığını gördüğü zaman kapatıp gerekli kişilere cezai işlem yapsın..