Gündemi bilmek ,,Hayatı öğrenmek lazım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kyoman

kyoman

Üye
    Konu Sahibi
Gündemi bilmek ,,Hayatı öğrenmek lazım..
Durum açık ve net.

Ben başta olmak üzere, yönetim olarak bu Siyaset konularından ve mesajlardan çıkan tartışmalardan sıkıldık.

Burası siyasi öfkenizi göstereceğiniz yer değildir, herkes siyasi görüşünü, tercihini ve düşüncelerini seçim zamanı sandık başında gösterebilecek olgunluktadır ummarım.

Sitede, bu tip konular açmak yasak + mevcut açılmıs konulara da yorum yazmak yasaktır, mevcut açılmıs konulara da farkedildikçe müdehale edilecektir

İhlal edenler, uyarı puanı veya ceza alacaktır.
(2 uyarı = oto. banlanma gerçekleşir. )

İyi Forumlar
Kardeş şimdi ne söylesem boş olacağını düşünüyorum.. Çünkü sitenin sahibisiniz.Son söz size ait . Fakat ben gene de düşüncelerimi belirteyim..
Öncelikle siteniz çok güzel ve faydalı bir site , Ve siz, üyelerin sıkılmaması için sitede farklı bölümler açmışsınız .Bence yerinde ve güzel bir düşünce..
Sanırım KONU DIŞI bölümünün amacı gündem den haberlerle veya farklı renkli haberlerle üyeleri bilgilendirmek..
Eğer komik ve gereksiz haberler açılıyorsa ( örneğin: bisiklet te tecavüz , koyuna tecavüz aşk , meşk gibi konular not: bu tür konuları açan arkadaşlara saygım sonsuz ,, yanlış anlamasınlar lütfen.. )gündem de ne olup bittiğini bilmek yerinde olur bence. bir çok yetkili arkadaşımız var eğer konunun aşırıya kaçtığını gördüğü zaman kapatıp gerekli kişilere cezai işlem yapsın..

iremm

iremm

Üye
belki konu üzerinde konuşmam anlamsız olabilir değer ifade etmeyebilir ama arkadaşa katılıyorum siyasi konuların tamamen kaldırılması ii olmdı aşrıya kaçıldığında arkadaşın dediği gibi ceza verilsin vs ama açılan konular tartışılan olaylar üzerinde düşünülen şeyler hayatın içinden gündemden şeyler düşüncelerimizi paylaşamanın karşılıklı ülkemiz hakkında sorunları görüşmenin hiçbir sakıncasının olacağını zannetmiyorum tabi aşırıya kaçılmadığı sürece bi yorumunda üyelerin görüşlerinin senin için değer ifade ettiğini söylemiştin negative inşallah yanılmıyorumdur çoğunluğun isteği olursa bence tekrar siyasi konular olsn ülkemizde olup biten şeyleri biz gençlerin konuşması kdr doğal birşey olmamaz diye düşünüyorum kyomanın dedği gibi sonuçta sitenin kurucusu sensin ama bzmde fikrimiz böyle en azından bnm böyle :)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
aşırıya kaçmayan yorumlar yapılırsa daha ii olur bencede

mservank

mservank

Üye
Siyasi konuylardan kurtulmanın yollarından biri yorum yazmaktan kaçınmaktır doğru ya da yanlış kimse fikrinden caymaz
bi de şu yol vardır karşı tarafa saygı kendi içinde çelikşi olmama olursa yine sorun çıkmaz o da bu forumda yok malesef

Ozan

Ozan

Admin
Dediklerinizi çok geniş anlamda uyguladık ve bir sonuca ulaşamadık, tek işimiz de bu değil.

Sadece üyelerle değil, yöneticiler de kendi aralarında birbirleriyle uğraşmaya başladı dolayısı ile Maxicep' e zarar vereceğini düşündüğüm bir olguyu yasakladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt