güncellenen dosyalar nereye iner

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
güncellenen dosyalar nereye iner
sayın arkadaslar aksad telefon hafızası 360 mb idi sabah kaltım 328 inmiş yukarı perdede güncelleme işareti vardı microsof apps indirmedim kurmadım acaba bu dosya ınmis olabılırmi yardım edermisınız guncelleme dosyaları nereye hangi dosyaya iner

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
gùncelleme dosyalari C ye yani telefon hafizasına yüklenir o uygulamaların çaliştırılabilmesi için

----------Eklendi @ 13:21:43 ---------- Yazıldı @ 13:18:43 ----------

kendiligınden inecegıni zannetmem ama yüklü uygulamalara bir bak microsoft apps varmı

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
anlatamadım herhalde dosyo inmis otomatik ama ben kurmadım kurulu dosyo yok günceleme dosyaları tam olarak hangi dosyaya ıner

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kımse bılmıyormu hafıza doluyor kendi kendıne brovser bellek bos program kurmadım

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kendi kendine neden insın arkadaşım

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten microsoft apps guncellemesı tele dustukten sonra dustü

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
herkes şikayetçi bundan

realplayer2

realplayer2

Üye
bende de 20mb düşüyo bu uygulamalar yüklü bile diil. mobile cleaner buluyo tam gerçekten 20mb siliyo ama iki gün sonra yine tam 20mb düşüyo hafıza artık oluruna bıraktım

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
valla arkadaşlar ben musteri hızmetlerını arıcam ne dıyecekler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yazılıma bu uygulamalar entegre edılmıs sanırım kaldırsanızda C de yer açılmıyor soft format atmadan

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
muşteri hizmetlerini aradım arkadaşlar düzgün bir cevap alamadım yuh yanı arkadaş insan o koltugun hakkını ver ben okadar ugrassaydım nokia ıle her soruya cevap verırdım bana cevap veremiyor benım dedıgımı tekrarlıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bakmak lazım onlar nokia mı kullanıyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
anlatamadım herhalde dosyo inmis otomatik ama ben kurmadım kurulu dosyo yok günceleme dosyaları tam olarak hangi dosyaya ıner
Ayarlar /Yüklemeler/Yüklenecekler dosyasına indirir yükledikten sonra otomatik silinir.

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar sorunu çozdum telefona format attım hafıza geldı guncelemelerı kapattım guncelleme olursa zaten maxicepten haberi duyarım tesekkurler şimdi hafıza 370 mb

metyuu

metyuu

Üye
Bendede oldu claner programı ile temizledim. ama telefondan güncellemelere bakınca yine eski haline geliyor. yazılım kontrolunu en iyisi bilgisayardan yapmak

faruk26kuraf

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar sorunu çozdum telefona format attım hafıza geldı guncelemelerı kapattım guncelleme olursa zaten maxicepten haberi duyarım tesekkurler şimdi hafıza 370 mb

arkadaşlar 2 gün geçti düşme yaşanmadı kesın çözüm güncellemelerı kapalı tutmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt