[Güncellendi!!]Lucky Nokia v1 / Rm-356 v60 custom firmware! [[x-scarface]]

• Aras abi buyur bütün kamera ile ilgili hataları düzelttim bunu rofsa atarsanız sorun kalkıyor
  • Kamera netleştirme çalışıyor kamera dokunmatik tuşlar çalışıyor kamera yakınlaştırma çalışıyor kamera iyileştirildi azıcık tamamdır

Tepkiler: Umur dağlar ve x-scarface
Yaa hocam her donanımın bi ayar dosyası olurya.
Atıyorum kameraya şöyle bir komut veriyorsunuz "save=c:/images"
kodu kafadan salladım. Böyle bir ayar yokmu diyorum C deki kamera ile ilgili ayar dosyasının içerisinde, bir komut vs. ??

- - - Eklendi - - -

Yaa sizin gönderdiğiniz dosyaları indirdim. Şimdi içerisinde mesela private klasöründe camera.reg isimli bir dosya var. Bunu belli bir yere atsam sorun düzelmez mi diyorum. Hani sen diyeceksin bekle cfw hazırlansın ordan yükle. Ama telefonun bir sürü ayarını vesairesini yaptım. Şimdi tekrar fw çakınca her ayar birbirine girecek.. Anlatabildim mi?

Tepkiler: Umur dağlar

malesef yazılımı flashlaman gerekecek gene :\

Konu Sahibi
Kardeşim denettireyim ona olumlu sonuç gelince uploada başlarım emeğine sağlık ismailim

Tepkiler: Umur dağlar ve ersdfqweasdzx
    Konu Sahibi
Tamamdır ismail kardeşim tekrar emeğine sağlık

Konu ve linkler güncellendi arkadaşlar..

Tepkiler: Umur dağlar ve Süleyman

Joker

Emekli Yönetici
Navibar varmi abi guncellemede

Usta sende tema sis olarak var mi pm den atsana cekıym ama bir turlu olmadi yuklenemiyor hatası aldım pm den atar mısın paylaşmam soz

güncellemede sadece kamerayı mı düzelttin yoksa ışık modunu falan kaldırdın mı?

Konu Sahibi
Navibar varmi abi guncellemede

Navibarlı olan upload oluyor kardeşim yeni kou açacağım ona.

- - - Eklendi - - -

güncellemede sadece kamerayı mı düzelttin yoksa ışık modunu falan kaldırdın mı?

Abi ilk mesaja yazdım güncelleme bilgilerini

- - - Eklendi - - -

Usta sende tema sis olarak var mi pm den atsana cekıym ama bir turlu olmadi yuklenemiyor hatası aldım pm den atar mısın paylaşmam soz

Tepkiler: Umur dağlar ve Süleyman
gulucu evt olarak kabul ediyorum

Konu Sahibi
Malesef hocam size yaparsam isteyen çok olur özel istek almıyorum siz rofstan çekip kullanabilirsiniz paylaşmamak şartıyla iyi forumlar.

lazye

Üye
Yalnız bi sorun dha var müzk çalar arka plandayken müzğn sesini açmysn veya kısamıyosun...

Konu Sahibi
Yalnız bi sorun dha var müzk çalar arka plandayken müzğn sesini açmysn veya kısamıyosun...

Kardeşim sen öyle deyince arkadaş gözümün önünde yaptı herhangi bir sorun görünmüyor.

lazye

Üye
yalnız bu dediğim nadiren oluyor mesela ben operadaym müzk dnlrkn ses açp ksamym yda arka planda mzk çlarkn ana ekranda sesi artrmym yda azltmym.

- - - Eklendi - - -

yalnız şunu belrtmekte fayda var 3.parti yazlmdan kaynaklı olablr 1-2 güne söylerim...

Konu Sahibi
3. parti yazılım derken?

lazye

Üye
@Atacan haklı 3.partı uygulama demek istemiştim. burada sorunun kaynağını buldum ramblow engelliyomuş çözdüm... yanlış anlaşıldığım özür dilerim...

Konu Sahibi
Ne demek güzel kardeşim sorunun yazılımdan kaynaklanmadığına sevindim iyi kullanımlar

nefrt

Üye
temayı verebilir misin