tek kelimeyle bu son cfw diye düşünebilirsiniz.hata sıfır, rem yüksek ,hız sıtabil ,görsellik güzel,batarya ömrü güzel şuana kadar 5800 model telefon olmayı haketmeyen tel için yazılmış en iyi modifiye derim ben hala bu çatlak model teli kullanmaktayım,,saygılarımla
ellerin dert görmesin abi bu gece indirip denicem ama kafama takılan bi kaç soru var yardımcı olursan sevinirim
öncelikle temaların çok hosuma gidiyo rofstan nasıl cekicem açıklarsan sevinirim birde daha önce independent live kullanıyodum çok hoşuma gitmişti ama tuşları kitledigimiz zaman ekran yan iken tuşları tekrar açtıgımda ekran dikey geliyodu bu yüzden pek kullanmadım bundada öleyse bi sonraki güncellemede el atarsan sevinirim
İmza için ayrıyeten teşekkür ederim anna ve bellenin farkı açıklayabilirmisin ?
farklı 2-3 cwf yükledim fakat bir türlü çalıştıramadım sebebi nedir acaba? açılıyor fakat ne kanal buluyor nede menüde herhangı bır fonksıyon çalışıyor sanırım flaşla alakası yok sebebini bir türlü bulamadım çok güzel bir çalışma olmuş rds radyo + internet radyosuda çalışmıyor
İzinsiz üzerinde oynanıp tekrar paylaşılması vs her tür işlem yasaktır.
Tabiki patent lisans veya herhangi bir durum yok ama hak hukuk bilen insanlar için tek kelime yeter diye düşünüyorum ve Aksi takdirde hakkımı helal etmiyorum..
Kamera düzeltmesi yardımından dolayı ''ersdfqweasdzx'' ismail kardeşime teşekkür ederim.
Güncelleme ile değişenler;
1)Kamera focus hatası giderildi. 2)Tuş ışıkları açıldı. 3)Açılış sesi değiştirildi. 4)Tuş kilidi açılış titreşimi aktif edildi.