GÜNCELLENDİ[25.6.2010] 5800 v50 [VODA TR-ORANGE TR-TSUNAMi TR] [8HS]EN İYİ MODİFİYELİ YAZILIM

cd99

Üye
    Konu Sahibi
yazılımda hatalı bir yer yok sen nerde takıldıgını söylersen yardımcı oluruz yazılanları detaylı bir şekilde okur ve uygularsan hatalı olmadıgını göreceksinve anlatım resımlı daha nasıl deyalı olabılır anlamıs degılım lutfen yazanların hepsını okuyun ve oyle kuruluma gecin

f@tih.

Üye

Yazılımlarda hata yok kardeşim.Sadece sen okuduğunu anlamakta ve algılamakta zorluk çekiyorsun.
Üst dilimden en alt dilime kadar inip okusaydın telefonu ayrıca normal moda almanın gerekmediğini zaten anlardın.Burda da tuhaf yorumlar yapmazdın.

Hata bizde aslında Jaf kurulumlarına kadar anlatıyoruz.Yabancı forumlarda olduğu gibi.İşte CFW bu,Jaf kurulumunu kendiniz arayıp bulun dememiz lazımdı.

erdovan

Üye
kardesim b secenekli yazılımın hatalı oldugunu ve düzeltildigini ilk en alt sayfada siz yazmıssınız evet cünkü gelistiricileri yüklemedi bendede en iyi calışmayı ararken kafa karısmıs olabilir bende farkedemedim Yazılımlarda hata yok kardeşim.Sadece sen okuduğunu anlamakta ve algılamakta zorluk çekiyorsun. bu nedemek kardeşim niye zorluk cekeyim ayıp degilmi bu tür kelimeler ''Üst dilimden en alt dilime kadar inip okusaydın telefonu ayrıca normal moda almanın gerekmediğini zaten anlardın.Burda da tuhaf yorumlar yapmazdın'' buda ayrı bi cevap baska bir cfw de okumustum en son normal moda alıp cıkarın diye anlatmış yapamayanların oldugunu okuyunca belki sebeb budur diye fikrimi söyledim sende normale almanın bi fonksiyonu yok desen ölürmüsün bilgi paylasımı bukadar zormu niye burdayız nedemek tuhaf ya kardeş biseyi sen biliyosun diye baskası bilemeyince bu tuhaf anlamına mı geliyor ''' Hata bizde aslında Jaf kurulumlarına kadar anlatıyoruz.Yabancı forumlarda olduğu gibi.İşte CFW bu,Jaf kurulumunu kendiniz arayıp bulun dememiz lazımdı. cok yanlıs bir düsünce kardeşim biz türk milleti olarak teknolojide geriyiz adamlar kücücük yaslarda bilgisayarda harikalar yaratıyor cogumuz jaf ın anlamını bilmez onlarla bizi karsılastırma teknoloji ordan geliyor program yapmayı yetmiş milyonda kac kişi bilir zaten burda bilgi fikir alısverisinde bulunucaz öğrenicez maxicep böyle biryer olmalı bence yoksa buranın anlamı olmaz bence calısmanız on numara önceki yorumumdada yazdım ama siz diger tarafları yanlıs olarak algılamıssınız saglık olsun basarılarınızın devamını diler cabalarınız icin tesekkür ederim

f@tih.

Üye

B seçenekli,yazılımda hata yok kardeşim.Sadece C++ librariesin yazılıma gömülmesi ve Nokia nın Ovi Maps 3.0.4 sürümü içine de C++ libraries eklemesi sonucu bir etkileşim söz konusu.
Herkes her istediği şekilde bana yorum yapma serbestisine sahipken ben neden kurduğum bir cümle yüzünden ayıp etmiş oluyorum?Sonuçta kendiniz kabu ediyorsunuz okumamışım diye.Tekrar tekrar anlatmaktan elbette ölmem ama kurulumu yapacak olanlar da bir kere yazılanları doğru düzgün okusa keşke.Herşeyi anlat bakma sen yabancı forumlarda o şekilde olduğuna diyorsunuz ayrıca.Zaten anlatıyorum kardeşim;mesele okumadan yapılan yorumlar ve söylenen laflar.Teknolojide geri olduğumuz kadar; okumada ve de okuduğumuzu da algılama da geri bir toplumuz.Bunu da kabul etmek gerekli.
Bu arada sizden özür dilerim.CFW ile ilgili düşüncelerinizi gözardı ettim.

erdovan

Üye
baba bide yanlış anlamasan beni senin yorumunda baba tuhaf anlama zorlugu falan ben orayı okumadım bile ovi falandır dedim gece vardiyasından cıkmıştım dikkat etmeden gecmisim bu ilk yazılım atısım degilki ayrıca yorumlar senin icin tabiki cevap hakkın var sana yapılan yorumlar saldırı ve karalama amaçlıysa bizde yanındayız yorumların içlerinden işe yarayanları alırsın boş yorumlarla da ugraşmazsın aslında güzel calışmaların yorumları da boş bırakmıyorsun ilgileniyorsun süper yani neyse uzatcak bişeyde yok zaten kardeşim bazen yükleme yapamak isterken yüklenemiyor uyarısı veriyor bazen donuyor bazende toparlıyor fakat uygulama yöneticine girmek istiyorum yüklü olarak sadece facebook u gösteriyor kapatıyorum veya pili çıkarıyorum ilk defa gördüm telde böyle bişey acaba animation efekt yüklü python da 1.44 sanırım bunlarda yüklerken telle uyumlu degil uyarısı almıştım cakışma yaparmı ne olabilir bu hard formatta hafıza kartındaki bütün yüklü uygulamalar gitmiyormu formattan sonra sistem dosyalarında telefonda yüklemedigim halde daha önceden yüklü olan programlar baya vardı karttaki bir uyglamayı komple temizlemek icin hangi dosyadan silmek gerekir private resource vb bunlardan hangisinden silersek hepsi kalkar bizde ögrenelim biraz sorular ardarda oldu ama üc gündür soramadık

f@tih.

Üye

@erdovan kardeşim.MSN nen varsa bana ulaştırıver.Senin sorunlar ile özel olarak ilgilenmek istiyorum.
Kolay gelsin.

erdovan

Üye
olur kardesim fuatsesen@hotmail.com

--------------- Ekleme ---------------

birinci sayfadaki yazılımda dediklerin yapılıyor ev ekranı temasında kısayolları cogaltabiliyorsun zaten cokta kullanışlı

kardeş bunun video anlatımı falan yok mu ??? :S

--------------- Ekleme ---------------

can't make imei back up using pm field 208 diye error veriyor sonra da tel. bulunamadı falan diyor ne yapmalıyım bu arada windows 7 professional kullanıyorum ve uyumluluk modunda çalıştırıyorum

abi yaptım cok guzel oldu ama windows 7 de calısmıo bnde xp de yaptm cok guzel paylasım cooo...ook tesekkorlerr

Ya arkadaşlarr ben vodafone ev ekranı yükledimm telefona ama üstüne tıklıyıncaa uygulamıyoo bilmiyorumm nedenn ve çıkıyoo hemenn nedenn olabilir ltf yardımm edinn

teşekkürler çok güzel görünüyor. deneyeceğim

bora_16

Üye
arkadaşlar bende nokia 5230 var bi türlü yazılım güncelleyemiyorum tam güncellerken tel kendi kendine kapanıyo bağlantı koptu hata msj ı çıkıyo usb çıkardığım zaman tel tekrar açılıyo kendi kendine bi yardım ederseniz çok sevinirim

uydu

Üye

ELLERİNE SAĞLIK HOCAM. İYİ güzel yapıyorsunuz da bu modifiyeliri yaparken hangi işlemleri yaptığınızı da anlatsanız daha faydalı olur.

kenandvb

Üye
bunun v52 olanı ne zaman çıkar

bu lik kırılmış arkadaşlar ne yapa bilir siniz önemlimi bu alternatifi varmı