Uygulama Güncellemeyi beceremedim...

Sponsorlu Bağlantılar

renat61

Üye
    Konu Sahibi
Güncellemeyi beceremedim...
arkadaşlar htc one x plus telefonum var. cihazı internet üzerinden aldım ve rootlu geldi. ben de yaklaşık 9 aydır sorunsuz kullanıyorum. bugün cihazıma güncelleme geldi fakat güncelle dediğimde team win recovery project v2.6.0.0 diye bi sayfaya götürüyor. nasıl bi yol izlemem gerekiyor bu acemi arkadaşınıza yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler...

seçenekler aynen böyle...

The Shadow

The Shadow

Üye
Custom recovery varken cihazi guncelleyemezsin stock recovery kurman lazim ya da orjinal romu tekrar kurman gerek.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR

renat61

Üye
    Konu Sahibi
bilgi için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

renat61

Üye
    Konu Sahibi
tekrar bir sorum olacak. ben biraz uğraştım haliyle tel elimde kaldı. telefon clockworkmod recovery sayfasında kaldı ve açılmıyor. problem ise rom dosyalarını sanırım sd karttan sildim ve tekrar yüklemek için pc ye bağladığımda pc sd kartı görmüyor. çıkarılabilir disk olarak görünüyor ve açmaya kalktığımda lütfen içine bir disk yerleştirin diyor. benim bu rom dosyalarını telefonun sd kartına atmamın başka bi yolu var mı?? acil telefonsuz kaldım :(( şimdiden teşekkürler...

The Shadow

The Shadow

Üye
Sd karti adaptorle pc ye taktiginda gozukmuyor mu ? Baska sekilde yapamazsin bence pc deki kart driverlerini guncellesen daha iyi olabilir :oke:

renat61

Üye
    Konu Sahibi
adaptör değil sd kart veya adaptör çıkmıyo zaten yazılımı da güncelledim sanıyorum ama olmadı. bi de win8 yüklü bi pc de deneyecem bulabilirsem bakalım o tanır mı. sonucu yaarım. teşekkürler...

THEKANS

THEKANS

Üye
tekrar bir sorum olacak. ben biraz uğraştım haliyle tel elimde kaldı. telefon clockworkmod recovery sayfasında kaldı ve açılmıyor. problem ise rom dosyalarını sanırım sd karttan sildim ve tekrar yüklemek için pc ye bağladığımda pc sd kartı görmüyor. çıkarılabilir disk olarak görünüyor ve açmaya kalktığımda lütfen içine bir disk yerleştirin diyor. benim bu rom dosyalarını telefonun sd kartına atmamın başka bi yolu var mı?? acil telefonsuz kaldım :(( şimdiden teşekkürler...
kardesim teli dowland al odini ac stock rom at

The Shadow

The Shadow

Üye
adaptör değil sd kart veya adaptör çıkmıyo zaten yazılımı da güncelledim sanıyorum ama olmadı. bi de win8 yüklü bi pc de deneyecem bulabilirsem bakalım o tanır mı. sonucu yaarım. teşekkürler...
Adaptorsuz yapamazsin.

tugsahh32

Üye
sdye at romu :) (install>choose zip from sd cart) gibi bişeyler olması lazım sdnin ana dizinine atarsan daha rahat ulaşırsın :D

Invoke

Invoke

Üye

adaptör çıkmaz zaten. Adaptör alttaki büyük olan oluyor. SD kartı telefondan çıkarıp buna takacak, bunu da pcdeki uygun girişe takacaksın.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

harici sd kart takip deneyebilirsin yahut romu dahili hafızaya atabilirsin

Üst Alt