Güncellemenin Habercisi mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncellemenin Habercisi mi??
Arkadaşlar belki saçma gelebilir ama dün farkettim.. Telefondan *#0000# yapıp güncellemeri kontrol ederken bağlantı kurulduktan sonra Buradan Alınıyor:Nokiatest yazıyor eskiden Nokia yazıyordu.. Moderatörlerin twitter da Fp1 mart sonu gelebilir açıklaması da yaptı acaba Nokia güncelleme için sunucuları mı yokluyor.. 2. Nesil s^3 cihazları olan arkadaşlar *#0000# yapıp bakabilirler mi Nokiatest mi yazıyor?

Uqur5445

Üye
nokıa yazıyo bende

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefon ney?

Uqur5445

Üye
701

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bende de Nokia yazıyor . Güncelleme ile alakası yok gibime geliyor . Zaten 2.nesillere Nisan sonu gibi gelir

Dimi3

Dimi3

Üye
Nokia yaziyor bende de. (603)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benimki de 701 nokiatest yazıyor anlamadım.. Nokia moderatörü Mart sonu demiş.. Belle nin tarihini de o vermişti verdiği tarihte geldi

cardanadam

cardanadam

Üye
buyrun arkadaşlar birde bu linki inceleyin

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Cardanadam nickli arkadaşın verdiği linkte 1. Nesil telefonlar dan da bahsediyor. Çevirebilen var mı ?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
ya benim anlamadığım şey; güncelleme zaten basit düzeltmeleri içeriyor yani bunların ilk nesil modellere geleceğini söylemek için kahin olmaya gerek, bu düzeltmeler modifiye ile bile yapılabiliyor zaten, eğer bu güncellemeyi kaldıramayacak kadar güçsüz bi telefon ise bizimkiler varsın gelmesin zaten...

Dimi3

Dimi3

Üye
Gucle alakasi yok aslinda, satis politikasi..

Barış Grc

Barış Grc

Üye
ya benim anlamadığım şey; güncelleme zaten basit düzeltmeleri içeriyor yani bunların ilk nesil modellere geleceğini söylemek için kahin olmaya gerek, bu düzeltmeler modifiye ile bile yapılabiliyor zaten, eğer bu güncellemeyi kaldıramayacak kadar güçsüz bi telefon ise bizimkiler varsın gelmesin zaten...
Fp1 Garanti geliyor. Sorun yok. :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Hocam performans iyileştirmesi her telefona yapılır faka Fp1 daha başka.. Tarayıcı değişicek kamera değişcek işlemci overclock olcak dolby surround gelicek .. 1.nesil cihazlara da pr 3.1 güncellemesi gelicek o da başka içeriklere sahip olacak.. Fp1 1.nesil cihazlara kesin gelecek diye bişey yok..

ggokhan008

Üye
Hocam performans iyileştirmesi her telefona yapılır faka Fp1 daha başka.. Tarayıcı değişicek kamera değişcek işlemci overclock olcak dolby surround gelicek .. 1.nesil cihazlara da pr 3.1 güncellemesi gelicek o da başka içeriklere sahip olacak.. Fp1 1.nesil cihazlara kesin gelecek diye bişey yok..

keşke n8 ime 808 in kamera uygulaması gelse başka birşey istemem touch fokus gibi şeyler gelir süper olur walla

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
bende de nokia alınıyor diyor güncelleme

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Başka içeriklere sahip olmicak, arkadaşım. Fp1 işlemci overclock özelliği, buna Dolby sesi de katalım hariç, tüm özellikleriyle 1. Nesillere gelicek. Bu kesinleşti.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başka içeriklere sahip olmicak, arkadaşım. Fp1 işlemci overclock özelliği, buna Dolby sesi de katalım hariç, tüm özellikleriyle 1. Nesillere gelicek. Bu kesinleşti.

süper haber 1.nesil cihaz kullanan arkadaşlarım ve abilerim adına sevindim.. Bilgilendirme için :tşk:

bozkurt955

bozkurt955

Üye
nokia yazıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
şimbi dobly gelmiyor mu birinci nesillere

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Ne değişecekki ?
Şu Sosyaldeki kasmalar düzelsin yeter bana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt