güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akdeniz77

akdeniz77

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme
Ya biri şu konuya açıklık getirebilirmi bu güncelleme geldimi ben telefon güncellemelerini kontrol ediyorum.telefonunuz gunce diyo ama herkez yapmış güncellemeyi nasıl oluyor bu.biri yardım etsin lütfen.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Ya biri şu konuya açıklık getirebilirmi bu güncelleme geldimi ben telefon güncellemelerini kontrol ediyorum.telefonunuz gunce diyo ama herkez yapmış güncellemeyi nasıl oluyor bu.biri yardım etsin lütfen.

Diğer kullanıcılarımız güncellemeyi bilgisayar üzerinden bir yazılımla yaptılar, güncelleme 14 Ağustosta gelmesi bekleniyor.

Güncelleme yok henüz.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım kısa süreliğine server üzerinden yayınlandı ve tekrar çekildi. Resmi olarak henüz yayınlanmadı yani.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Arkadaşım bizim gibi ota üzerinden güncelleme yapacaklar bekleyecek yok beklemim diyorsan cumhur'un dediği gibi pc den yapacaksın

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Arkadaşım bizim gibi ota üzerinden güncelleme yapacaklar bekleyecek yok beklemim diyorsan cumhur'un dediği gibi pc den yapacaksın

Güncelleme yapacaksanız önce indirin.Bu NL920 Siyah AMBER ROM'u.

Sonra da http://www.maxicep.com/windows-phon...-sunuculari-uzerinden-rom-indirme-829179.html konusundan yada http://www.maxicep.com/windows-phon...-lumialara-dead-flas-nasil-atilir-828481.html konusundan güncellemeyi gerçekleştirin.

Ancak uyarıları okumayı ve doğru rom seçtiğinizden emin olun!

ÖEY

ÖEY

Üye
İyi de hiç mi okumuyorsunuz forumdaki konuları veya kapatılan bu tarz konuları ben anlamıyorum ki?? Günde 2 tane rahat aynı konu açılıyor ve kapatılıyor ilginç valla :hmmm

dakamon

dakamon

Üye
Konu kilit?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefonun "güncelleme" menüsü üzerinden ulaşabileceğiniz resmi güncelleme henüz yayınlanmadı.
Yükleyen arkadaşlar kısa süreli sızıntıyı değerlendirip yüklediler.

:locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt