güncelleme yüklenmiyorr 5800 ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yüklenmiyorr 5800 ?
nokia ovi suite bağlıyorum güncelleme gözükmüyor telefondan deniyorum güncellemeyi yüklemiyor hata veriyor nasıl bişey bu :hmmm

eç038

eç038

Üye
yazılım güncellemeden dene.. bende fw olduğu halde çıktı güncelle diye :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
yok olmuyor işleniyor diyo yüklemiyor *#0000# yapıyorum güncelle diyorum sunucu yanıt vermiyor diyo :hmmm

isayhan

isayhan

Üye
aynı sorun bende de var yardım edin lütfen

Symbianist

Symbianist

Üye
illa da yükleyecegim derseniz phoenix ile her halukarda yüklenir.

NedenLan

Üye
phoenix?

frogan

Üye
arkadaşlar aynı sorunları ben de yaşıyorum çözümünü bilen yardım etsin lütfen

yamakas-i

Üye
Kardeş aynı sorun bende de var nokia 5235 kullanıyorum tel i kullandığımdan beri hiç güncellemedim ve versiyon 12.6 gibi bir şey ama uygulamalar-yaz.güncelleme girdiğimde 4 tane güncelleme buluyor haritalar müzik burada ve şimdi gibi yüklüyor sonra *#0000# yaptığımda yine aynı versiyon ordan güncellemel istediğimde güncelleme yok diyor ama orda en aşağıda yazıyor tel güncel değil lütfen yardım edin banada :(

semik88

Üye
Hafıza kartını çıkarıp bilgisayarda format atın yani biçimlendirin tekrar telefona takın güncellemeleri yapıyor

5800_xpress_M

Üye
arkadaslar telefonu güncelledm wirelessden ama 0.facebooka giremiyorum yeni tarayıcı opera gibi internet paketi olmayınca calısmıyomu cevap bekliyorum... bilen varsa pm atarsa iyi olur s,md,den tskler...

rexxxx

Üye
benim tel güncelleme yok diyor wirelessten girnce yardmcı olabilir misiniz?

kcsoft

kcsoft

Üye
kardeşim telefonun tarih ve saat ayarları doğrumu ? Değilse güncelle daha sonra menüden yazılım güncellemelerinden kontrol et yükle eğer hata verirse

ovi suitin son sürümünü yükle pc ye telefonu bağla sağ tarafta oturum aç ovi hesabın yani sonra yazılım güncellemede yazılımı tekrar indir de 148 mb 52.0.007 tekrar kurar ondan sonra tarih ve saati güncelleyip tekrar yazılımı güncelle

5800_xpress_M

Üye
benim soruma neden kimse cevap vermiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt