Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
güncelleme yüklenmiyorr 5800 ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall
Üye
Konu Sahibi
güncelleme yüklenmiyorr 5800 ?
nokia ovi suite bağlıyorum güncelleme gözükmüyor telefondan deniyorum güncellemeyi yüklemiyor hata veriyor nasıl bişey bu
eç038
Üye
yazılım güncellemeden dene.. bende fw olduğu halde çıktı güncelle diye
illa da yükleyecegim derseniz phoenix ile her halukarda yüklenir.
NedenLan
Üye
phoenix?
frogan
Üye
arkadaşlar aynı sorunları ben de yaşıyorum çözümünü bilen yardım etsin lütfen
yamakas-i
Üye
Kardeş aynı sorun bende de var nokia 5235 kullanıyorum tel i kullandığımdan beri hiç güncellemedim ve versiyon 12.6 gibi bir şey ama uygulamalar-yaz.güncelleme girdiğimde 4 tane güncelleme buluyor haritalar müzik burada ve şimdi gibi yüklüyor sonra *#0000# yaptığımda yine aynı versiyon ordan güncellemel istediğimde güncelleme yok diyor ama orda en aşağıda yazıyor tel güncel değil lütfen yardım edin banada
semik88
Üye
Hafıza kartını çıkarıp bilgisayarda format atın yani biçimlendirin tekrar telefona takın güncellemeleri yapıyor
5800_xpress_M
Üye
arkadaslar telefonu güncelledm wirelessden ama 0.facebooka giremiyorum yeni tarayıcı opera gibi internet paketi olmayınca calısmıyomu cevap bekliyorum... bilen varsa pm atarsa iyi olur s,md,den tskler...
rexxxx
Üye
benim tel güncelleme yok diyor wirelessten girnce yardmcı olabilir misiniz?
kcsoft
Üye
kardeşim telefonun tarih ve saat ayarları doğrumu ? Değilse güncelle daha sonra menüden yazılım güncellemelerinden kontrol et yükle eğer hata verirse
ovi suitin son sürümünü yükle pc ye telefonu bağla sağ tarafta oturum aç ovi hesabın yani sonra yazılım güncellemede yazılımı tekrar indir de 148 mb 52.0.007 tekrar kurar ondan sonra tarih ve saati güncelleyip tekrar yazılımı güncelle