Güncelleme yapmalımıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batuone

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme yapmalımıyım?
arkadaşlar iphone 4 üm vardı gerçekten süper cihazdı ama dokunmatiğe alışamadığım için emektar 6300'ıma geri döndüm bugün neyse konumuza dönelim

Bugün nokia nın sitesinde gezerken 6300'ın 57.21 yeni versiyonu çıkmış benim telefon 2 senelik versiyonda v6.60 sizce versiyon yükseltmelimiyim...

Telefonda hiçbir problem yok müzik çaların açılmaması telefonu açıp kapayınca temanın gitmesi vs.
bide güncelleme yaparken elektrik yada internet giderse telefonun ölme riski var...
lütfen arkadaşlar ikilemde kaldım yardımlarınızı bekliyorum....

jeshogh

Üye
bişey olmaz güncellemeyi yap sen en iyisi telefon daha hızlı çalısır

.eRCaN.

Üye
bide güncelleme yaparken elektrik yada internet giderse telefonun ölme riski var...
Merak etme senin güncelleme yapacağın zamana denk gelmesi küçük bir ihtimal.

Güncelleme yapmanı tavsiye ederim.Geliştirilmiş bir özellik olmasaydı yeni güncelleştirme çıkmazdı değil mi

batuone

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar güncellme yapıcam bakalım neler olacak

Laptoptan güncelleme yap elektrik kesilirse bile telefonuna birşey olmaz,yeniden elektrik geldimi güncelleme devam eder.Masaüstü bilgisayarlarda dediğin oluyor güncelleme yaparken aniden güç kesintisi oluyor bilgisayar kapanıyor telefonda neye uğradığına şaşırıyor.

batuone

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme yaptım telefon sorunsuz açıldı herşey çalıştı biraz daha hızlanma oldu mesaj saklama hafızası daha çabuk açılıo müzik çalar şıp die çalışıo teşekkürler herkese ss koyarım birazdan

.eRCaN.

Üye

Hadi gözünaydın..

batuone

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim saolun

Şu telefon nasıl güncelleniyor bi anlasam bende güncelleyecem

Reşwan

Emekli Yönetici
güncelleme herzaman iyidir..

batuone

Üye
    Konu Sahibi
evet abi haklısın

nuri6171

Üye
benimde 6500s telefonum var nasıl güncelleme yapacagım bilgi verirmisiniz????

batuone

Üye
    Konu Sahibi
bu adresten nokia sofware updater indir telefonu pc ye bağla güncelle bu kadar

--------------- Ekleme ---------------

ha bu arada rehber telefondaki müzik resim program vs. yedeklemeyi unutma güncellemeden önce hafıza kartını sök

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...