Güncelleme Konusunda ACİL YARDIM!!! LÜTFEN!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme Konusunda ACİL YARDIM!!! LÜTFEN!
Telefona ne yaptıysam bir türlü güncelleyemedim. 3 kere denedim 3 kere de aynı uyarıyı verdi "Telefon ile uyumlu değil servis sağlayıcınız ile görüşün" diyor telefon. Tam güncelleme ekranı geliyo reset atıp yukarıdaki uyarıyı veriyor. BİRİ BANA ALLAH RIZA'SI İÇİN YARDIM ETSİN! Çok bekledim bu güncellemeyi. Okulda arkadaşlar yükledi ben yükleyemedim. :ağlarım:

izmitli1983

izmitli1983

Üye
bende de var aynı sorun herhalde navifirm i beklicez

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
    Konu Sahibi
Bence bu sorunun sebebi telefona CFW atmamız.

izmitli1983

izmitli1983

Üye
benim 5800 mavi olandan renge göre uyumsuzluk gösterebilirmi

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
    Konu Sahibi
benim 5800 mavi olandan renge göre uyumsuzluk gösterebilirmi
Arkadaşlar yükledi derken ( Bizim sınıfta 6 5800 var 3 kırmızı, 2 siyah, 1 mavi renklisi var hepsinin birde ben güncelleştirdim ama kendiminkini güncelleştirmek nasip olmadı) Nokia'ya mesaj atıcam sorunla ilgili 1.5 TL'mi yedi güncelleyim derken. :off: Birde ne yaptıysam bir türlü güncellemedi. 4 kere telefondan denedim. İki kere ovi de orjinal 52 yeniden yüklemek istedim onuda kabul etmedi. Telefonun programları yükleyim dedim 3 programıda yüklemedi hata verdi. Not: Birde sınıfta bir tek ben CFW'den anlıyorum diğerleri adını bile bilmiyo, onlarınkini güncelledik benimki bir türlü olmadı. MAĞDURUMMMM NOKİA... Ah eşşek kafam keşke cfw atmasını öğrenmeseydim ah ulan ah :vur Sakın CFW ye başlamayın benim gibi mağdur olursunuz.!

fnldstntn

Üye
Ben göremiyorum bile telefonum v52.101 yüklü birtürlü güncelleyemiyorum...

e-bgg

Üye
bende de ne kadar uğraştıysam görünmedi yardımcı olacak biri yok mu?

erdew

erdew

Üye
benimki orjinaldi takır takır güncelledi

e-bgg

Üye
ne yani cfw yüklenmiş olanlar güncellenmeyecek mi ?? :ağlarım:

anılbaran

anılbaran

Üye
güncelenme telefonla uyumlu degil diyo has.... :@

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
    Konu Sahibi
ne yani cfw yüklenmiş olanlar güncellenmeyecek mi ?? :ağlarım:
Büyük ihtimal sorun bu. Bu yüzden Navifirm de güncellemenin çıkmasını bekliycez birkaç güne çıkar herhalde.

----------Eklendi @ 23:09:16 ---------- Yazıldı @ 23:08:03 ----------

Eğer v60'ı sorunsuz yükleseydim CFW'ye tövbe edecektim. :ehe Nasip olmadı işte...

bulent35x

bulent35x

Üye
güncelleme boşver ben ilk fırsatta c6 cf yükliycem güzelin v52 maaf oldu v60 beş para etmez tarayıcıda html5 desteği olcaktı o bile yarım yambalak flaş hiç yok iğrenç bı güncelleme ne harita ne müzik çalar ne bekleme ekranı hiç bişi yok

nalcam22

nalcam22

Üye
bende ne cwf var ne bişey *x0000x den gncellerken sunuya baglanamıyor falan diyo yazılım günceemeden giriyorum işleniyo diyo öle kalıyo pc dende olmuyo ula nokıa bi işide yüzüne gözüne bulaştırma

kcsoft

kcsoft

Üye
benimki indiriyor yeniden başlatılacak diyor başlıyor ama güncelleme paketi cihazınızla uyumlu değil diyor

izmitli1983

izmitli1983

Üye
bende cfw yüklemiştim ama güncelledim ilk önce hafıza kartına sonra telefona format attım navifirmden orijinal v52 dosyalarını indirip telefona flashladim sonra tekrar format ve güncelledi

Dr.Mouse

Dr.Mouse

Üye
    Konu Sahibi
bende cfw yüklemiştim ama güncelledim ilk önce hafıza kartına sonra telefona format attım navifirmden orijinal v52 dosyalarını indirip telefona flashladim sonra tekrar format ve güncelledi
Nasıl güncelledin ya merak ettim. Ben 4 kere FOTA'dan denedim güncellemedi telefon. Hemde herşeyi denedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt