güncelleme hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
güncelleme hakkında
arkadaşlar kimse kusura bakmasın s3 ile başladık anna dedik aylarca heyecan ile bekledik sonra bir belle furyası aldı başını gitti belle geldi iki hafta sonra carla dedik yok sp1 dedik bağlandık durduk.
öncelikle unutmayalım bunlar cep telefonu ve fiyat performans aynı grafikte gider ne kadar para o kadar performans c7 700 tl samsung s2 1800 tl v.s. bunları kıyaslaya kalkıyorsunuz.
benim size önerim bırakın şu güncelleme takıntısını bakın keyif almaya bazı arkadaşlarda takıntı olmuş bu güncelleme olayı bırakın nokia teknisyenlerine

iyi formlar

[ENGİN]

Üye
konuyu takıntılar içinmi açtın arkadaşım

arkadaşım doğru söylüyorsun fakat o kadar paraya ver al n8 takıla takıla kullan c6 c7 n8 aynı işlemci nokia yazılımla adam kandırıyor fiyat farkı ilk çıktığında nerdeyse 600 tl idi bizimkisi güncelleme merakı değil telefonun belki performansı artar umudu

kusura bakma arkadaşım da bu kadar para bayılıyorsak da koskoca nokia bizi miladı dolmuş cihazlarla başbaşa bırakamaz..rakipleri aldı başını gidiyor..biz de biraz ilerleme bekliyoruz..en tabii hakkımız bu.

m542tf

Üye
kusura bakma arkadaşım da bu kadar para bayılıyorsak da koskoca nokia bizi miladı dolmuş cihazlarla başbaşa bırakamaz..rakipleri aldı başını gidiyor..biz de biraz ilerleme bekliyoruz..en tabii hakkımız bu.

alma güzel kardeşim kimse sana zorla satmıyor değil mi?

Konu Sahibi

kafayı takarak eline ne geçiyor peki benim anlatmak istediğimi yeterince anlamamışsın sen ben keyfini çıkarım dedin

kafayı taktığım yok ancak garipsediğim durum bütün firmalar güncellemeler için tarih verirken nokia kafasına ne zaman eserse o zaman çıkartıyor güncellemeyi..mesela 15 mart'da galaxy s2ler ics'ye geçiyor..onun dışında bir problemim yok telefonumdan memnunum her şekilde

Memnunsak sorun yok.Güncelleme gelirse yükleriz.Zaten belle gayet akıcı ve güzel bir işletim sistemi.

Konu Sahibi

yanlışın var kimse kesin tarih veremiyor onlar bazı kişilerin verdiği tarih bada sayfasına gir bak 2.0 ne zamandır bekliyorlar söyledikleri hiç bir tarih tutmuyor.
başuna dememişler kafana şapkadan başka şey takma

neyse konu çok uzadı kapatalım gitsin

CanKartaL

Emekli Yönetici

ahh o ics yi ne kadar beklediler tarih bile daha yeni verildi bence güncelleme konusunda Nokia iyi ama biraz daha eksiklikleri var
bu arada şuan piyasa o kadar değişken ki halen 650 tl ye C6-01 ve Galaxy Ace satılıyor ve insanlar bu cihazları bu fiyatlarla alıyor
hadi C6-01 i şeklinden aldılar diyelim de Ace i neden alırlar o fiyata anlamıyorum ee bu cihazlar çıkalı ne kadar oldu daha?
piyasa o kadar hızlı ilerliyor ki bu geçiş döneminde mümkün olduğunca cihaz değişikliği yapmamak veya çok iyi inceleyip bu akıma uygun cihazları tercih etmek gerek

tarxhn

Üye
ben c6-01 450 aldım şimdi bakıyorum 650 tl teknosada yuhh bile bilede bu para verilmez

M.ERTAS

Üye

bu altını çizdiğim yer dikkatımı cektı siz piyasanın geçiş döneminde oldugunu ve telefon değiştirmemek en güzeli oldugunu düşünüyorsunuz tuhaf ama mantıklı da

evet memnunum ancak bir dahaki telefonum symbian olmayacak lumia veya android e geçmeyi düşünüyorum

papakudioflu

Emekli Yönetici
lumia 900s

Tepkiler: Cihanî Sultan
​ben 610..diğerleri bütçemi aşar

Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...