Güncelleme Geldi Sürüş Haritaları

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
güzel türkçe yazıyorsun dikkatimi çekti

eh.. Yetenek :D
lisede okudum, bir az orda ogrendim, bir az da arkadaslarla falan konusurken. Turk arkadaslarim cok. Ben turkiyede olan zaman kendim soylemesem hic kimse anlamiyodu turk olmadigimi )))

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C7 ye gelmedi bi türlü

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
sen türksün zaten kardeşim türk değilim diye birşey yok..ne diyor ilham aliyev..2 bayrakta tek milletiz :)

metyuu

metyuu

Üye
nokia C7 nin hiçbirine gelmedi mi?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bana gelmedi C6-01 kullanırken ona gelmezdi C7 aldık şimdi buna gelmiyo ben mi üvey kullanıcıyım :ağlarım:

metyuu

metyuu

Üye
benim C7 de gelmedi kardeşim nokia artık bu işi yapmak istemiyor galiba müşteri kaybetmek içinmi yapıyor ne 25 li güncelleme ilk C7 lere gelmişti sevinmiştik :)

Emil_Ceferli

Üye
sen türksün zaten kardeşim türk değilim diye birşey yok..ne diyor ilham aliyev..2 bayrakta tek milletiz :)

turk derken osmanli turku kasdetmisdim :) orasi belli zaten. Hepimiz turkuz. Evet 1 millet 2 devlet :) yurovizyondaki bayrak sohbeti de buna bir misal ;) bu arada, bekliyorum hepinizi bu sene inshallah

metyuu

metyuu

Üye
nokia C7 ye gelmemesinin nedeni acaba belle ilk C7 ye mi gelecek :) :)

qsaw

qsaw

Üye
    Konu Sahibi
Bence sizinki bellein içinde zaten olacak ki videolarda bunu gördük yani belle gelince sorunlar çözülecek

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
turk derken osmanli turku kasdetmisdim :) orasi belli zaten. Hepimiz turkuz. Evet 1 millet 2 devlet :) yurovizyondaki bayrak sohbeti de buna bir misal ;) bu arada, bekliyorum hepinizi bu sene inshallah

inş kardeş geçen seneki hezimetten sonra inş bizde finallere kalacaz artık bir türk dayanışması yaparız :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bu sene kim gidiyor bizden ?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bizden Sertap gitsin 1. olak yine :ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
sertabında devri geçti koy zakkumu soylesin anosunu jurini önüne koy rakıyı tmmdır

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
hayko gitse aslında ikinci lordi devrimi olur kesin 1. Oluruz :)

SilentOne

SilentOne

Üye
aslında manyak olur

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bugün yükledim ve sorunsuz kullanıyorum şuan :)
Ben bu yeni güncellemeden fazlasıyla memnun kaldım menüler ve yeni özellikler beni fazlasıyla tatmin etti :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Navigasyon sırasında haritaya daha fazla yer ayrılsaydı gerçekten 4x4'lük diyebilirdim ama şuan 4x3'lük bence.

Üst Alt