[GÜNCEL]Tsunami X6 v31 için C6 v20.042 FW Final [Mart 2011]

Sponsorlu Bağlantılar

emre2021

Üye

Tsunami yazısı geldiyse tele hard format at ondan sonra sorunsuz kullanabilirsin.büyük harfle cevap yazmakta kurallara aykırı en azından konu sahibi için hoş olmaz

işte hard format olmuyo :S hard format yapmaya çalışınca yine tsunami ekranı geliyor ve telefon kapanıyor ne kadar basılı tutarsan tut hep baştan başlıyor :S

Aziz™

Aziz™

Üye
o zaman arkadaşımızın dediği gibi fw dosyalarını kontrol et.senin telin sürümü v30 ise önce navifirmden v31 ve teline uygun orjinal fw indir önce tel sürümünü v31e yükselt ondan sonra konudaki fw yi dene.ama zaten v31 ise arkadaşımızın blackstar fwsini denemeni tavsiye ederim muhteşem olmuş

registerfurk

Üye
ovi müzik nasıl kullanabilirim bu firmware ile hiç bi yerde indirme linki bulamadım. uygulama güncellemesi de yok telefondan da indiremiyorum

ycl_59

Üye
sanırım benim mesajımı gözden kçırdın kotukoylu arkadaşım sorumla ilgili olumlu olumsuz en azından bi cvp verebilirsen sevinirim iyi çalışmalar

kaan5268

Üye
son sürümde video izleniyor mu???

eyp55

Üye
CFW ^ 3 v6.1 Symbian For Nokia 5800 5530 5230 X6 (v31) cıkmış bir hayır sever TR dil eklerse süper olur

registerfurk

Üye
mesajların saatleri sapıtıyo sürekli aynı anda aldığım mesajlardan biri en üstte olurken biri 1 saat önce gelmiş gibi aşağılarda oluyo

_reflex_

_reflex_

Üye
Fw de son nokta. Tebrikler kötüköylü kardeş.

winstonsmith

Üye
kotukoylu kardeş şuna ses codeclerini ekleyebilirmisin??
Bide kardeş ev ekranına 3 bar daha eklenebiliyormuş flash layıp verebilirmisin bize???

-hasangun-

-hasangun-

Üye
    Konu Sahibi
kotukoylu kardeş şuna ses codeclerini ekleyebilirmisin??
Bide kardeş ev ekranına 3 bar daha eklenebiliyormuş flash layıp verebilirmisin bize???

ev ekranına ilave araç çubuğu zaten var :D
demek ki yazılımı hiç kurcalamamışın :vur

serdar3435

Üye
Gözlerine Ellerine Sağlık Yüklemeden Önce Kendi Kendime Diyordum Sorun Olurmu Problem Çıkarmı Acaba İlkdefa Telefon Flaşladım X6 Telefonumun Sıkıcı orjinal Sisteminden C6 Ekranına Döndürdüm Cihazımı Orjinal Yazılımından Daha Hızlı Sorunsuz Bir fw Çok Memnunum ..

cemexe

Üye
Bu FW yi yükleyen arkadaşlar ,sizde de donma oluyormu? Bende özellikle Opera 11 kullanırken yetersiz hafıza uyarsı veriyor ve donuyor sadece açma tuşu, multimedia tusu ve tuşkilidi tuşu çalışıyor .Ne dersiniz?

tikkygkmn

tikkygkmn

Üye
Bu FW yi yükleyen arkadaşlar ,sizde de donma oluyormu? Bende özellikle Opera 11 kullanırken yetersiz hafıza uyarsı veriyor ve donuyor sadece açma tuşu, multimedia tusu ve tuşkilidi tuşu çalışıyor .Ne dersiniz?
telefona *#7370# yap açıldıktan sonra ramblow a bak kaç mb ram görünüyo bunu tekrar tekrar yap ben 55 MB kadr yükselttim

spykuzgun

Üye
mesajlarda problemler var attıgım gitmiyor bazen bide ekran hassasiyeti cok düşmüş

spykuzgun

Üye
mesajların gelme saatlerinde de sıkıntı var surekli 1 saat önce gelmiş görunuyor ve cevap iletilmiyor bazende gönderilen mesaj taslaklara düşüyor nasıl düzeltebiliriz bunu.

emgul

emgul

Üye
Kurdum Indırdım ama Dedıgın Dosya ıcınden cıkmadı programın nasıl olucak bunu yapmak ıcın ınternet baglantısı gerekıyormu

ddsrhtdd

Üye
arkaaşlar birkaç sorum olacak.hiç cfw kullanmadım.spb shell le idare ediyordum ama sıkıldım ondan cfw kullanmak istiyorum.
öncelikle telefonum hacksiz bunu yüklemek için önceden hacklemek mi gerekiyor??
1-bu cfw de mini qwerty klavye eklenmiş mi acaba?
2-mesajlarda poblem çok mu sık yaşanıyor?
3-dokunmatik hassasiyeti sinir edici düzeyde bir düşüş yaşamış mı?
şimdiden teşekkürler.:bigstar:

yus7

Üye
açılış ekranı sürekli yeniden çıkıyor . lütfen yarım edin pm lee .

----------Eklendi @ 16:23:20 ---------- Yazıldı @ 16:21:40 ----------

<<<<<telefon açilması hatalı .
<satıcınızla görüşün bu ne yaa

mert1967

Üye
arkadaşlar acil yardım edin bu fw yi kurdum ama ovı muzıkten indirdiğim şarkılara lisans almıyo giriş yapıyorum ama telefonunuz uyumlu değil diye hata veriyo yardım edin

Türe

Türe

Üye
kardeş v31 demişsin ama jafta v30şeklinde gözüküyo dosyalar yükleyince bi sorun çıkmasın sonra benim yazılım v31

Üst Alt