fw'yi yükledim genel olarak çok hoş görünüyo eline sağlık. rahatsız olduğum bi nokta bi çok yerde tsunami yazması mesela açılış veya tercihlerde eski genel seçeneği. bunları eski haline getirme şansım var mı?
qt_installerı çalıştırdığımda SWI error 0 !:\resource\openc\locales.txt hatası alıyorum ovi_mapsle ilgili bi sorun olabileceğini okudum yabancı forumlardan ama çözüm bulamadım.
qt_installerdaki SWI error sorunu sis editleyen herhangi bi program ile qt_installerı açıp pips.sis dosyasını silince düzeliyo. cfw'de zaten pips.sis yüklü olduğu için sorun çıkıyodu sanırım. biraz daha inceleme fırsatı buldum gayet hoşuma gitti tsunami imzalarını da isteyen kaldırabilir zaten. farkettiğim bi değişiklik dokunmatik ekranla ilgili; eskiden biraz daha aşağıya dokunarak seçiyodum herhangi bişeyi şimdi daha yukarı dokunmam gerekiyo bi de ekran hassasiyeti azalmış gibi geldi.
kotukoylu arkadasım cok guzel yapmıssın fw yı her seyı mukemmel herkeze tavsıye ederım. bır daha kı eklentıde extra oyun ve muzık player (power mp3 ) gıbı ılgınc seyler eklersen kımse daha program yuklemesıne gerek kalmaz
slm kötüköylü arkadaşım fwlerin bir harika fakat senden birşey isteyeceğim bu fw de kullanmış olduğun c6 tuş kilidinin ayarları ile oynamamız mümkün mü bir video da görmüştüm ortadaki tuşa iki kez arka arkaya basınca tuş kilidi devreye giriyor kilit devredeyken ortadaki tuşa bir kez bastın saate baktın ama kilidi açmak istemiyorsun bir iki saniye sonra tekrar ortadaki tuşa basıyorsun ve ekran tekrar tamamen kararıyor bunu nasıl yapabileceğimle ilgili bilgi verirsen çok memnun olurum şimdiden teşekkürler örnek istersen slideunlock veya mazelock programını kullanıp görebilirsin ama izlediğim video da c6 fw sinin kilidine o işlemi gerçekleştirmişler kolay gelsin
KARDEŞ BEN FW Yİ YÜKLEDİM EN SON DONE DONE YAZISI GELDİ TELEFON RESTART ATMAYA ÇALIŞTI AMA TSUNAMİ EKRANI GELDİKTEN SONRA TELEFON KAPANDI BİRDAHA AÇMAYA ÇALIŞITĞIMDA HEP O EKRAN GELDİKTEN SONRA KAPANIYOR NE YAPMAM LAZI SÖYLERMİSİN LÜTFEN..
KARDEŞ BEN FW Yİ YÜKLEDİM EN SON DONE DONE YAZISI GELDİ TELEFON RESTART ATMAYA ÇALIŞTI AMA TSUNAMİ EKRANI GELDİKTEN SONRA TELEFON KAPANDI BİRDAHA AÇMAYA ÇALIŞITĞIMDA HEP O EKRAN GELDİKTEN SONRA KAPANIYOR NE YAPMAM LAZI SÖYLERMİSİN LÜTFEN..
Tsunami yazısı geldiyse tele hard format at ondan sonra sorunsuz kullanabilirsin.büyük harfle cevap yazmakta kurallara aykırı en azından konu sahibi için hoş olmaz