alperwan
Üye
Bakın arkadaşlar orda herşey açık bir şekilde anlatılıyor ben mod of stock rom üzerine kurdum stock romuda Jb üzerine kurmuştum ama önce cihazı bootloader kilidini kaldırmanız gerek bunun içinde cihazı E612'den E610'a çevirmeniz lazım daha sonra bootloader'ı kurmanız lazım bootloader E612'li rom'lara kurulmuyor sorunlu daha sonra rom manger ile CMW versiyonu'nu güncellemeniz lazım Zaten internwtim açılsın bie videolu anlatım yapıcam ve son olarak şunu söyliyim cm 10.1 eski cmw ile kurulmaz hatabalırsınız defalarca denwsim bendede aynı hataları alıyordum sorunu kendim çözdüm.
Bol şans
Yav beyler bu rom baya iyi ya baksanaza 230 mb ram boş az buz deyil böyle düşük bir sistemli cihaz için. Ayarlardan da çıktıyım zaman 270 -290 ı buluyor
Kardes benim telefon e612 fakat ben cwmyi sorunsuz bir sekilde kurdum hata almadan. Cwmyi guncellemedim hic birde guncelleyip denerim.
- - - Eklendi - - -
Kardes bi istegim var http://d-h.st/jxn bu temayi telefonuna kurabilir misin oluyo mu olmuyor mu diye ?
- - - Eklendi - - -
Beyaz tema buldum da uyumlu mu bizim telefonla diye denemeni istedim

soyle ki size linkini vedigim temayi yukleyemedim dolayisiyla o nefret ettigim siyahlik gitmedi. Cm yi sevmememin nedenleri var birincisi menude uygulamalari istediginiz gibi dizemiyorsunuz ve menude klasor olusturamiyorsunuz. Ayrica file manager exti gormuyor. Bunlar size kucuk seyler gibi gelebilir ama benim icin onemli seyler. Hizina soylenecek soz yok baya hizli ama bu sebeplerden dolayi orjinal yazilimi kullanmaya devam edecegim