LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

alperwan

Üye
Bakın arkadaşlar orda herşey açık bir şekilde anlatılıyor ben mod of stock rom üzerine kurdum stock romuda Jb üzerine kurmuştum ama önce cihazı bootloader kilidini kaldırmanız gerek bunun içinde cihazı E612'den E610'a çevirmeniz lazım daha sonra bootloader'ı kurmanız lazım bootloader E612'li rom'lara kurulmuyor sorunlu daha sonra rom manger ile CMW versiyonu'nu güncellemeniz lazım Zaten internwtim açılsın bie videolu anlatım yapıcam ve son olarak şunu söyliyim cm 10.1 eski cmw ile kurulmaz hatabalırsınız defalarca denwsim bendede aynı hataları alıyordum sorunu kendim çözdüm.

Bol şans

Yav beyler bu rom baya iyi ya baksanaza 230 mb ram boş az buz deyil böyle düşük bir sistemli cihaz için. Ayarlardan da çıktıyım zaman 270 -290 ı buluyor

Kardes benim telefon e612 fakat ben cwmyi sorunsuz bir sekilde kurdum hata almadan. Cwmyi guncellemedim hic birde guncelleyip denerim.

- - - Eklendi - - -

Kardes bi istegim var http://d-h.st/jxn bu temayi telefonuna kurabilir misin oluyo mu olmuyor mu diye ?

- - - Eklendi - - -

Beyaz tema buldum da uyumlu mu bizim telefonla diye denemeni istedim :)

seyamkk

seyamkk

Üye
Kardes benim telefon e612 fakat ben cwmyi sorunsuz bir sekilde kurdum hata almadan. Cwmyi guncellemedim hic birde guncelleyip denerim.

- - - Eklendi - - -

Kardes bi istegim var bu temayi telefonuna kurabilir misin oluyo mu olmuyor mu diye ?

- - - Eklendi - - -

Link sorunlu kardeş

alperwan

Üye
Yok kardes aciliyor ben tikladigimda. Bidaha denersen sana zahmet

- - - Eklendi - - -

Tamam bu sefer oldu galiba buna tikla :)

- - - Eklendi - - -

Yukleyebildin mi kardes ?

seyamkk

seyamkk

Üye

- - - Eklendi - - -

Kardes bi istegim var bu temayi telefonuna kurabilir misin oluyo mu olmuyor mu diye ?

- - - Eklendi - - -

Deniyorum

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
:hmmm :tşk:

alperwan

Üye
Evet cwmyi 6.0.2.5 ten 6.0.2.8 e guncelledim. @seyamkk kardes tema oldu derse yukleyecegim :)

seyamkk

seyamkk

Üye
Evet cwmyi 6.0.2.5 ten 6.0.2.8 e guncelledim. @seyamkk kardes tema oldu derse yukleyecegim :)

Kusra bakma kardeşim geç yazdım bira işim vardıda cihaz çok geç indiriyor 30 mb'ye 3 saat diyor kusra bakma yükleyemiyorum ama sen artık cm 10.1'i kurabilirsin cmw yi güncellemissin hayırlı olsun

alperwan

Üye
Kusra bakma kardeşim geç yazdım bira işim vardıda cihaz çok geç indiriyor 30 mb'ye 3 saat diyor kusra bakma yükleyemiyorum ama sen artık cm 10.1'i kurabilirsin cmw yi güncellemissin hayırlı olsun

Evet ben denerim artik :)

alperwan

Üye
Bol şans ekran görüntülerini bizlerle paylaşmayı unutma :)
Tabikide. Bu temayi xda dan aldim konu basliginda nexus falan yazmiyordu ama resimleri nexustan almislardi ve yorum yapanlarin hepsi nexus kullaniyordu. Acaba sadece nexus uyumlu mu diye dusundum ondan dener misin demistim ama her telefona olur heralde

seyamkk

seyamkk

Üye
Tabikide. Bu temayi xda dan aldim konu basliginda nexus falan yazmiyordu ama resimleri nexustan almislardi ve yorum yapanlarin hepsi nexus kullaniyordu. Acaba sadece nexus uyumlu mu diye dusundum ondan dener misin demistim ama her telefona olur heralde

Tabi temalar donanıma deyil yazılıma göre üretiliyor 10.1 olsun yeter

alperwan

Üye
Seyamkk kardes calismayan bir ozelligi var mi su anda 10.1 in

seyamkk

seyamkk

Üye
Hayır herşeyi 4x4'lük gta 3'ü çok nadir kasmalar ile oynuyorum

alperwan

Üye
Evet sabaha karsi cm10.1 i yukledim sorunsuz bi sekilde. Fakat size bu satirlari orjinal romdan yaziyorum :D soyle ki size linkini vedigim temayi yukleyemedim dolayisiyla o nefret ettigim siyahlik gitmedi. Cm yi sevmememin nedenleri var birincisi menude uygulamalari istediginiz gibi dizemiyorsunuz ve menude klasor olusturamiyorsunuz. Ayrica file manager exti gormuyor. Bunlar size kucuk seyler gibi gelebilir ama benim icin onemli seyler. Hizina soylenecek soz yok baya hizli ama bu sebeplerden dolayi orjinal yazilimi kullanmaya devam edecegim :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada benim cihaz orjinal kernel ve orjinal romla antutudan 4109 aldi :) seyamkk kardes cm ile 4000 almis. Sasirtici :)

- - - Eklendi - - -

seyamkk

seyamkk

Üye
Evet sabaha karsi cm10.1 i yukledim sorunsuz bi sekilde. Fakat size bu satirlari orjinal romdan yaziyorum :D soyle ki size linkini vedigim temayi yukleyemedim dolayisiyla o nefret ettigim siyahlik gitmedi. Cm yi sevmememin nedenleri var birincisi menude uygulamalari istediginiz gibi dizemiyorsunuz ve menude klasor olusturamiyorsunuz. Ayrica file manager exti gormuyor. Bunlar size kucuk seyler gibi gelebilir ama benim icin onemli seyler. Hizina soylenecek soz yok baya hizli ama bu sebeplerden dolayi orjinal yazilimi kullanmaya devam edecegim :)

- - - Eklendi - - -

Bu arada benim cihaz orjinal kernel ve orjinal romla antutudan 4109 aldi :) seyamkk kardes cm ile 4000 almis. Sasirtici :)

- - - Eklendi - - -

Bu tema tam senlik s4 teması

alperwan

Üye
Linkini verebir misin ?

alperwan

Üye
Bulamadim kardes

seyamkk

seyamkk

Üye
1 sn bakıyorum hemen