technoshark
Üye
Vevkaledeninde vevsi :beer:
Fevkaladenin Fevki diyorsun sanırım
sevindim Senin adına.Vevkaledeninde vevsi :beer:
sevindim Senin adına.
Ben nightly sorumunu beklicem. Official gelsin oyle yukleyelim
- - - Eklendi - - -
Acaba v10A ya downgrade yapip cm10 u kursam ustune 10.1 i kursam gene installation aborted hatasi alir miyim
- - - Eklendi - - -
Ve son olarak seyamkk kardes sen cwm yi konu basindaki gibi mi yukledin yoksa terminal emulatorden mi.
Fevkaladenin Fevki diyorsun sanırımsevindim Senin adına.

Kusra bakma dostum ana okulu mezunuyum![]()
translate sağolsun 
Bnerdem in actigi konudaki dosyalarla kurdun degil mi kardes ?terminal emulatorden ile yükledim ama dikkat et o kodları copy-paste yapma tel birck olur kendin tek tek yaz
Bnerdem in actigi konudaki dosyalarla kurdun degil mi kardes ?
En iyisi bende once mod of stock romu kurayim ondan sonra cmyi kurayim. Yoksa hata almaya devam edicem
- - - Eklendi - - -
Mod of stock romu kurarken wipeleri yapmama gerek var mi ?
- - - Eklendi - - -
Cevap yok mu ?![]()

Tamamdir
- - - Eklendi - - -
Ben gene hata alabilirim bu ihtimale karsi wipeleri yapmadan romu flashlicam eger sorun cikmazsa wipeleri yapip romu tekrar kurarim bosuna verilerim gitmesin diye. Boyle yaparsam sorun cikar mi ?
- - - Eklendi - - -
Up up up
- - - Eklendi - - -
Yuklemeye baslamadan once son sorum bu hadi yardim edin![]()
Wipe ler datalara zarar vermezki sadece systemi resetler yani romun klasörünü eyer wipe'leri yapmazsan önceki romlala yeni romum systemleri karışa bilir ve rom'dan verim alamassın![]()
wipeleri yapinca yuklu uygulamalar gidiyor ya ondan. Demek istedigim şu : gecen sefer cm 10.1 i yuklemeden once wipeleri yaptim fakat romu flashlarken hata aldim hic yuklemedi yani uygulamalar bosuna gitmis oldu. Bunu engellemek icin once romu flashlayip yuklendigini gordukten sonra wipeleri yapip romu yeniden flashlasam bi sorun olur mu ?Anlatamadimwipeleri yapinca yuklu uygulamalar gidiyor ya ondan. Demek istedigim şu : gecen sefer cm 10.1 i yuklemeden once wipeleri yaptim fakat romu flashlarken hata aldim hic yuklemedi yani uygulamalar bosuna gitmis oldu. Bunu engellemek icin once romu flashlayip yuklendigini gordukten sonra wipeleri yapip romu yeniden flashlasam bi sorun olur mu ?
Haa pardon herhangi bir sorun olmaz![]()

Tamamdir simdi oldu
- - - Eklendi - - -
Evet yine olmadi. Mod of stock romu kurdum ustune cm 10.1 i kurmayi denedim fakat yine installation aborted hatasi aldim. Modlu romu kullanayim dedim fakat google uygulamalari yoktu. Artik kolay kolay rom yuklemem heralde , yuklerken yasadigim sıkıntı stres cok buyuk![]()
Tamamdir simdi oldu
- - - Eklendi - - -
Evet yine olmadi. Mod of stock romu kurdum ustune cm 10.1 i kurmayi denedim fakat yine installation aborted hatasi aldim. Modlu romu kullanayim dedim fakat google uygulamalari yoktu. Artik kolay kolay rom yuklemem heralde , yuklerken yasadigim sıkıntı stres cok buyuk![]()
Bazı romlar özelliklede cm en son sürüm cmw ile kuruluyor

Sizdeki cwm bnerdem in konusundaki cwm , bendeki de. Siz kurdunuz ama ben kuramadim![]()