AzizBasgan
Üye
Peki ucret odedin mi yoksa garanti kapsaminda mi sayildi ?
Garanti kapsamında.
Peki ucret odedin mi yoksa garanti kapsaminda mi sayildi ?
Cyanogen 10.1 de hafiza kartına uygulama atılıyomu
Taşıya biliyorsun zaten bu romda greksiz uygulama olmadığı için sana 3.1 gb dahili alan kalıyo
Garanti kapsamında.
cm yuklu sekilde gonderelim garantili olsun ne guzel 
Taşıya biliyorsun zaten bu romda greksiz uygulama olmadığı için sana 3.1 gb dahili alan kalıyo
evet uygulama ve oyunlar taşınanabiliyor hafıza kartına..Cyanogen 10.1 de hafiza kartına uygulama atılıyomu
O ne guzel ismis oylecm yuklu sekilde gonderelim garantili olsun ne guzel
- - - Eklendi - - -
Bu arada iki sefer cm yukledim ikisinde de bana 1.6 gb yer birakmisti
Eski romun kalıntılarını silmen gerek wipe yapsan bile kalıyor bazen
Konusurken kapanmasi ozelligi. Sensor isik alamazsa ekrani kapatir konusurken. Hold tusu dediginiz nedir ?bişey sormak istiyorum telefonu aldım aydan az oldu konuşurken erkran kapanıyor hold tuşu çalışmıyor bilgisi olan yorum yada msjatabilirmi lütfen .
Ya arkadaslar bu mod of stock rom icin gapps linki verir misiniz?
Yapma ya. Bu romu cok sevdim hosuma gitmisti bu seferde gapps yok kahretsin.Yok valla.
Yapma ya. Bu romu cok sevdim hosuma gitmisti bu seferde gapps yok kahretsin.
- - - Eklendi - - -
Burakkardes az once chainfire progfamini kullanmaya calistim program driver yukledi yrniden baslatti telefonu ilk lg yazisinda takildi kaldi cwmden hard reset attim olmadi kdz yukliyeyim dedim kdz flasher calismayi durdurdu diyor. Ben bu telefonu cwm yuklu sekilde garantiye gondersem garanti kapsaminda islem yaparlar mi?
Zannetmiyorum.
Bende yukledigimde 30 mb bostu. Ama ona bakma sen. Performansta sorun yasatmiyorYa beyler ben bu cm 10.1'i büyük umutlarla yükledim ama bu da 4.1 gibi çıktı 9 tane uygulama yükledim sadece ne oyun ne bi şey onlarda lazım olan şeyler facebook twitter felan da yüklü değil ram 100 mb 130 mb civarında hiç üstüne çıkmıyor resimlerde 200 küsürlerde geziniyordu neden bende böyle acaba ?
evet işin garibide o performansta sıkıntı yok 1ghzlik kerneli kullanıyorum ve 1ghze ayarladım sistemi hep 1 ghzde çalıştıgı için işlemci sorun olmuyor hızı felan süper ama ram mikktarını öyle görünce canım sıkılıyoBende yukledigimde 30 mb bostu. Ama ona bakma sen. Performansta sorun yasatmiyor
ama performans gerçekten iyi tabi şarjda çok hızlı bitiyo 1ghzde çalıştıgı için devamlı 
ilginç.Bende cihaz boşta iken 230'dan aşağı düşmüyor garip
kaç uygulama var kendi yüklediğin telefonda ?evet işin garibide o performansta sıkıntı yok 1ghzlik kerneli kullanıyorum ve 1ghze ayarladım sistemi hep 1 ghzde çalıştıgı için işlemci sorun olmuyor hızı felan süper ama ram mikktarını öyle görünce canım sıkılıyoama performans gerçekten iyi tabi şarjda çok hızlı bitiyo 1ghzde çalıştıgı için devamlı
- - - Eklendi - - -
ilginç.
HayirArkadaslar simdi telefon sadece rootlu. Fabrika ayarlarina dondursem root gider mi ?