LG E 612 Optimus L5 Güncel ROM Listesi (15.01.2016)[Son Güncelleme]

Sponsorlu Bağlantılar

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
seyamkk

seyamkk

Üye
O ne guzel ismis oyle :D cm yuklu sekilde gonderelim garantili olsun ne guzel :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada iki sefer cm yukledim ikisinde de bana 1.6 gb yer birakmisti

Eski romun kalıntılarını silmen gerek wipe yapsan bile kalıyor bazen

can-07

Üye
bişey sormak istiyorum telefonu aldım aydan az oldu konuşurken erkran kapanıyor hold tuşu çalışmıyor bilgisi olan yorum yada msjatabilirmi lütfen .

alperwan

Üye
bişey sormak istiyorum telefonu aldım aydan az oldu konuşurken erkran kapanıyor hold tuşu çalışmıyor bilgisi olan yorum yada msjatabilirmi lütfen .
Konusurken kapanmasi ozelligi. Sensor isik alamazsa ekrani kapatir konusurken. Hold tusu dediginiz nedir ?

alperwan

Üye
Ya arkadaslar bu mod of stock rom icin gapps linki verir misiniz?

alperwan

Üye
Yapma ya. Bu romu cok sevdim hosuma gitmisti bu seferde gapps yok kahretsin.

- - - Eklendi - - -

Burakkardes az once chainfire progfamini kullanmaya calistim program driver yukledi yrniden baslatti telefonu ilk lg yazisinda takildi kaldi cwmden hard reset attim olmadi kdz yukliyeyim dedim kdz flasher calismayi durdurdu diyor. Ben bu telefonu cwm yuklu sekilde garantiye gondersem garanti kapsaminda islem yaparlar mi?

AzizBasgan

AzizBasgan

Üye
    Konu Sahibi
Yapma ya. Bu romu cok sevdim hosuma gitmisti bu seferde gapps yok kahretsin.

- - - Eklendi - - -

Burakkardes az once chainfire progfamini kullanmaya calistim program driver yukledi yrniden baslatti telefonu ilk lg yazisinda takildi kaldi cwmden hard reset attim olmadi kdz yukliyeyim dedim kdz flasher calismayi durdurdu diyor. Ben bu telefonu cwm yuklu sekilde garantiye gondersem garanti kapsaminda islem yaparlar mi?

Zannetmiyorum.

artist2537

artist2537

Üye
Ya beyler ben bu cm 10.1'i büyük umutlarla yükledim ama bu da 4.1 gibi çıktı 9 tane uygulama yükledim sadece ne oyun ne bi şey onlarda lazım olan şeyler facebook twitter felan da yüklü değil ram 100 mb 130 mb civarında hiç üstüne çıkmıyor resimlerde 200 küsürlerde geziniyordu neden bende böyle acaba ?

alperwan

Üye
Ya beyler ben bu cm 10.1'i büyük umutlarla yükledim ama bu da 4.1 gibi çıktı 9 tane uygulama yükledim sadece ne oyun ne bi şey onlarda lazım olan şeyler facebook twitter felan da yüklü değil ram 100 mb 130 mb civarında hiç üstüne çıkmıyor resimlerde 200 küsürlerde geziniyordu neden bende böyle acaba ?
Bende yukledigimde 30 mb bostu. Ama ona bakma sen. Performansta sorun yasatmiyor

seyamkk

seyamkk

Üye
Bende cihaz boşta iken 230'dan aşağı düşmüyor garip

artist2537

artist2537

Üye
Bende yukledigimde 30 mb bostu. Ama ona bakma sen. Performansta sorun yasatmiyor
evet işin garibide o performansta sıkıntı yok 1ghzlik kerneli kullanıyorum ve 1ghze ayarladım sistemi hep 1 ghzde çalıştıgı için işlemci sorun olmuyor hızı felan süper ama ram mikktarını öyle görünce canım sıkılıyo :) ama performans gerçekten iyi tabi şarjda çok hızlı bitiyo 1ghzde çalıştıgı için devamlı :D

- - - Eklendi - - -

Bende cihaz boşta iken 230'dan aşağı düşmüyor garip
ilginç.

- - - Eklendi - - -

evet işin garibide o performansta sıkıntı yok 1ghzlik kerneli kullanıyorum ve 1ghze ayarladım sistemi hep 1 ghzde çalıştıgı için işlemci sorun olmuyor hızı felan süper ama ram mikktarını öyle görünce canım sıkılıyo :) ama performans gerçekten iyi tabi şarjda çok hızlı bitiyo 1ghzde çalıştıgı için devamlı :D

- - - Eklendi - - -

ilginç.
kaç uygulama var kendi yüklediğin telefonda ?

alperwan

Üye
Arkadaslar simdi telefon sadece rootlu. Fabrika ayarlarina dondursem root gider mi ?

Üst Alt