Güncel Bada 2.0 Haberleri 12/07/2012

Konu Sahibi
XEF = France (La poste mobile) S8500XXLA1/S8500OXALA1 (Bada 2.0) Fransaya bir fw daha

Emre-45

Üye
Sizin Bada 2 çıktı mı arkadaşlar ?

Edit: Türkiye için hala çıkmamış.Daha ilk bada haberleri çıkınca bende Samsung Star vardı. Onu sattım N73 aldım. Onu sattım Samsung Jet aldım. Onu sattım Nokia N8 aldım.Onu sattım iPhone 3GS aldım.Onu da sattım şu anki telefonum LG Optimus 3D aldım siz hala bekliyorsunuz.Bırakın artık Samsung'u.

Tepkiler: xtrem06

Skaptan

Emekli Yönetici

bada 2 bizim değil ve çıkalıda cok oldu forma göz atarsan görürsün üzerinde modifikasyon çalışmaları bile başladı dostum bir cok fw ve cfw oluşturuldu şu anda bir çok kişi bada 2 kullanıyor sen cok geri kalmışsın konulardan demem oki tr için cıksa ne olur cıkmasa ne olur bizler zaten bada 2 kullanmayı gectik artık bada 2 nin şifrenlenmiş dosyalarıyla uğraşıyoruz

iyi forumlar kardeşim

----------Eklendi @ 10:01:14 ---------- Yazıldı @ 10:00:43 ----------

bu arada aldıgın telefonu inceleme fırsatım oldu 1 gün kadar cok doğru bir secim tebrik ederim

----------Eklendi @ 10:05:26 ---------- Yazıldı @ 10:01:14 ----------

birde ona bunları yükle tadından yenmez o telefon http://www.maxicep.com/android-wallpaper-tema/spb-shell-3d-v1-1-android-3d-menu-507369.html ve http://www.maxicep.com/android-wallpaper-tema/tsf-shell-pro-sonunda-cikti-610139.html ve http://www.maxicep.com/android-wall...arbi-manyak-birsey-videosu-mevcut-509964.html

merhaba 723 için yayınladığınız sürüm download : bu sürümden daha mı yeni fark mı? teşekkürler.

----------Eklendi @ 23:36:18 ---------- Yazıldı @ 23:34:45 ----------

...

Konu Sahibi
hayır sızın verdıgınız daha yenı

Emre-45

Üye

Yükledim hocam onları sağolun.Böyle güncellemeleri geç veren firmaları batırmak lazım Biz de gingerbreadı beklemiştik bir süre

Skaptan

Emekli Yönetici

Yükledim hocam onları sağolun.Böyle güncellemeleri geç veren firmaları batırmak lazım Biz de gingerbreadı beklemiştik bir süre

ya bu işler böyle aga bazen firma kendi çıkarları doğrultusunda haraket ediyor işte

Konu Sahibi
Son kalan avrupa ülkeleride güncellemeyi alıyor

Tepkiler: Skaptan
Peki kies üzerinden biz ne zaman alacağız ? Ne kadar zaman oldu hala yok bu bada v2.0

Peki kies üzerinden biz ne zaman alacağız ? Ne kadar zaman oldu hala yok bu bada v2.0

slm samsung ile dün görüştüğümde halen stabil versiyon beklediklerini kullandığımız bada 2.0 'ın onlar tarafından stabil kabul edilmediği belirtiliyor. kısacası beklemeye devam..

Yahu geçen sene haziran'da duyurdular bada v2.0'ı. Tüm ülkelerde stabiller geldi bizde yok. Delirmemek elde değil.

Konu Sahibi
Malesef arkadaşlar
Dediklerine göre samsung bize en iyi sürümü sunmak istiyormuş
bu yzden bekletiyorlarmış

Konu Sahibi
wave 3 için yeni güncelleme ilk mesajda

Skaptan

Emekli Yönetici
Teşekkürler

Konu Sahibi
Yeni fwler

XXX = Default S8500XXLA1/S8500DBTLA2 (Bada 2.0)

DBT= Default S8500XXLA1/S8500DBTLA2 (Bada 2.0)

Not: Mart ayında verilmiş olmasına rağmen ocak ayı fw si

selamlar 723 için daha güncel bada2.0 sürümü yok mu??

arkadaşlar burası yerimidir bilmem ama bu sabah kiese bağlandığımda kies telefonun sürümünü geçerli sürüm olarak gördü. XENLB1(KOR)