Güncel Android Sürümü

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
Güncel Android Sürümü
Arkadaslar andorid de yenıyım xperia z aldım surumu 4.1.2 ama en guncel surum 4.2 sanırım nette baktıgıma gore ben guncelleme yapmaya calısıyorum olmuyo telefonunuz guncel dıyo nasıl 4.2 yaparım ?

Daha çıkmamıştır 4.2.2 çünkü sadece şu anda nexus cihazlarda birde s4'te var benim bildiğim

Tepkiler: SalihByk
Yakında gelir kardeşim sabret. Biz ne yapalım hala 2.3

4.2.2 mayis sonu haziran gibi cikacagi duyuruldu. Henuz cikmadi o surum. Suanki en son surum 4.1.2

SalihByk

Üye
    Konu Sahibi
Cevaplar ıcın tesekkur ederım arkadaslar buyuk bı soru ısaretını kaldırdınız benden =)

kafada sorun mu var? yıl oldu güncelleme geleli offical olarak
Dah duzgin ve duzeyli konusursan sevinirim. Suan bende 2 adet note 2 1 adet s3 var.herhangi resmi 4.2.2 surum gelmedi. Gelen guncelleme 4.2.2 nexuslara geldi. Henuz digerlerine gelmedi. Bilmeden yorum yapmis olsam bile telefonlar artik zeki bizden once guncellemeyi aliyor zaten. Samsunglara henuz 4.2.2. Resmj olarak gelmedi...

tapatalk

Üye
adam sana note2 nin sürümünü sormamış en güncel android sürümü ne demiş. dünyadan haberin yok bide git araştır diyon

Guzel kardesim bosuna uzatmaya gerek yok herkes cvb ini aldi alacağını. Adamda nexus olsa zaten 4.2.2 yi sormaz zaten guncellenmistir.Diger cihazlari soruyor evet suan en guceli 4.1.2 cevap bu. Umarim sende cevabini almissindir

Bide kardes bilgi sahibi olan sensin rica etsem benim telefona 4.2.2 yi nasil yukleyecegimi belirtirsen sevinirim.4.1.2 kullaniyorum bi zahmet paylasip yonlendirirsen sevinirim.

tapatalk

Üye
Android nexustan ibaret değil bilmem anlatabildim mi
abi güncel android sürümünü sormuş adam 4.2 nin var olduğundan haberi var. nasıl yüklüyceğini sormuş xperia z için cm ve aokp mevcut burdan yükle

Artles

Üye
Sende kendine göre haklısın tabi bakış açına bağlı olaya

tapatalk

Üye
Sende kendine göre haklısın tabi bakış açına bağlı olaya
adam tam olarak açıklayamamış. Xperia z için offical olarak en güncel android sürümü nedir dese tamam 4.1.2 ama 4.2 varmış nasıl yüklerim dediği için rom linki verdim