günaydın maxi 2 gündür uyuyamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
günaydın maxi 2 gündür uyuyamıyorum
Günaydın millet iki gündür uykusuz takılıyorum otobüste uyuyamıyorum nedense tüm yolu izledim yüzlerce kilometre rim: şimdi çanakkaledeyim akşam saatlerinde yine dönüşe geçiyorum ama geceyi hatırladıkça o yol nasıl geçer diye düşünmeden edemiyorum (turkcell gece çakallık yaptı aranıza gelemedim yanlarına bırakmayacağım

joker.lg

Üye
nerden nereye ne yapıyorsun ? günaydın bende de oluyor o tam uyuyacam bu sefer yetişiyoruz otogara

Konu Sahibi
ıstanbul-tekirdağ-edirne(içine girip çıkıyor durmadan)-çanakkale ve bu yolun tersini tekrar yapacağım galiba aynı gün içinde :-(

joker.lg

Üye
hayırdır çalışıyor musun ?

Konu Sahibi
hayır hayır abimin yemin töreni vardı eve yeni geldim günübirlik çanakkale-istanbul yaptık tam 24 saatte 660 km yol

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
E tabi uyuyamazsın Ben 48 saat uyuyamamıştım Yolculuk zordur.

Konu Sahibi
42. saat doluyor vücut uykuyu unuttu fazla ihtiyaç duymuyor ama şimdi uyursam ne zaman uyanırım ben bile bilmiyorum ilk defa böyle oldu , d-100 de bile uyuyamadım o kadar düz yolda oköyler ilgimi çekti isimlerinden mahramlıyı , yeniceyi , hayraboluyu hatırlıyorum

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Trabzon'a vardığımızda hocalar sabah 8 olmasına rağmen öğle 12'ye kadar uyuyabileceğimizi söylediler. Yine de uyuyamadım. 52 saat falan oldu

ogzhnoTr

Üye
Oha kalbiniz parçalancak dayanılırmı o yorgunluğa.

Tepkiler: spy ghost
    Konu Sahibi
öyle bir dayanılıyorki uykuyu unutuyorsun ist-tekirdağ-edirne arasındaki dümdüz D-100 de bile birşeyler buluyorsun ilgilenecek istanbul çıkışı güzel oluyor ışıkları söndür devam et

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...