günaydın maxi 2 gündür uyuyamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
günaydın maxi 2 gündür uyuyamıyorum
Günaydın millet :) iki gündür uykusuz takılıyorum otobüste uyuyamıyorum nedense tüm yolu izledim yüzlerce kilometre :aglarim: şimdi çanakkaledeyim akşam saatlerinde yine dönüşe geçiyorum ama geceyi hatırladıkça o yol nasıl geçer diye düşünmeden edemiyorum (turkcell gece çakallık yaptı aranıza gelemedim yanlarına bırakmayacağım :eller:

joker.lg

joker.lg

Üye
nerden nereye ne yapıyorsun ? :) günaydın bende de oluyor o tam uyuyacam bu sefer yetişiyoruz otogara:ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
ıstanbul-tekirdağ-edirne(içine girip çıkıyor durmadan)-çanakkale ve bu yolun tersini tekrar yapacağım galiba aynı gün içinde :-(

joker.lg

joker.lg

Üye
hayırdır çalışıyor musun ?

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
hayır hayır :) abimin yemin töreni vardı eve yeni geldim günübirlik çanakkale-istanbul yaptık tam 24 saatte 660 km yol

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
E tabi uyuyamazsın :D Ben 48 saat uyuyamamıştım :) Yolculuk zordur.

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
42. saat doluyor :d: vücut uykuyu unuttu fazla ihtiyaç duymuyor ama şimdi uyursam ne zaman uyanırım ben bile bilmiyorum ilk defa böyle oldu , d-100 de bile uyuyamadım o kadar düz yolda oköyler ilgimi çekti :d: isimlerinden mahramlıyı , yeniceyi , hayraboluyu hatırlıyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
42. saat doluyor :d: vücut uykuyu unuttu fazla ihtiyaç duymuyor ama şimdi uyursam ne zaman uyanırım ben bile bilmiyorum ilk defa böyle oldu , d-100 de bile uyuyamadım o kadar düz yolda oköyler ilgimi çekti :d: isimlerinden mahramlıyı , yeniceyi , hayraboluyu hatırlıyorum

Trabzon'a vardığımızda hocalar sabah 8 olmasına rağmen öğle 12'ye kadar uyuyabileceğimizi söylediler. Yine de uyuyamadım. 52 saat falan oldu :ehe

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Oha kalbiniz parçalancak dayanılırmı o yorgunluğa.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
öyle bir dayanılıyorki :d: uykuyu unutuyorsun ist-tekirdağ-edirne arasındaki dümdüz D-100 de bile birşeyler buluyorsun ilgilenecek :ehe istanbul çıkışı güzel oluyor ışıkları söndür devam et :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...